Κισσαμικός - Αστέρας Τρίπολης 1-3

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 του Κισσαμικού στα Χανιά και πανηγύρισε από τη 2η αγωνιστική την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κισσαμικός - Αστέρας Τρίπολης 1-3
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Γιώργου Γιαγκιόζη. Μοναδικές αξιόλογες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου δύο σουτ του Απόστολου Γιάννου στο 7' και το 25', τα οποία δεν ανησύχησαν τον γκολκίπερ του Κισσαμικού.

Στο 54ο λεπτό ο Στάικος Βεργέτης αποφάσισε να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο τον Ταξιάρχη Φούντα προκειμένου να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα οι Αρκάδες ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με ένα τρομερό σουτ του Ρίτσι Κιτόκο, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκαγκιόζη.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Έρβέν Μούκαμ στο 62'. Παρά το 0-2, οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου δεν τα παράτησαν και μείωσαν το σκορ στο 75' με κεφαλιά-ψαράκι του Βασίλη Μάντζη από το ύψος της μικρής περιοχής. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα ο Νώντας Παντελάκης έχασε μία σπουδαία ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κώστα Θεοδωρόπουλου. Τελικά, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φούντας "κλείδωσε" την νίκη για τον Αστέρα με όμορφο πλασέ.

Οι συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιαγκιόζης, Κομπογεννητάκης (81 Τσοντάκης), Σουμπασάκης, Βουρβαχάκης, Παντελάκης, Τσιμότζι, Σμίλτος (74' Μανιάς), Τσικουδάκης, Βλάχος (72' Μάντζης), Τσουκάνης, Ευθυμιάδης.

Αστέρας (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Γιαννούλης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ντουντού, Δημούτσος (66' Τορμένα), Χαμντανί (54' Φούντας), Μούκαμ, Τσοκάνης, Γιάννου (86' Παπαδόπουλος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK