Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1 (VIDEOS)

Με τον Μάρκους Μπεργκ να αγωνίζεται για περίπου ένα τέταρτο και να σκοράρει ένα τρομερό γκολ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο "Α. Νικολαΐδης" κι εξασφάλισε το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρώτη νίκη για τους "πράσινους" μετά από τις 28 Σεπτεμβρίου.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1 (VIDEOS)

H εικόνα του αγώνα

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ποινής για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε τον Παναθηναϊκό σε διάταξη 4-4-2 με τους Ουασίμ Μπούι και Χρήστο Δώνη στον άξονα, τον Εμίρ Μπαϊράμι στην κορυφή του ρόμβου και τους Μλάντεν Πέτριτς, Βίκτωρα Κλωναρίδη στην επίθεση.

Ο Μάκης Χάβος, από την πλευρά του, προτίμησε διάταξη 4-2-3-1 και χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής όπως ο Μανώλης Στεφανάκος, ο Δημήτρης Κουτρουμάνος (αριστερό μπακ), ο Λεάντρο Κάπελ, ο Αλέξανδρος Καλογέρης, ο Γιώργος Μύγας (δεξί μπακ) κι ο Στέλιος Βασιλείου.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έψαξε τις προωθήσεις από τα άκρα με τους Διαμαντή Χουχούμη και Χρήστο Μπούρμπο, είχε διάθεση να πιέσει ψηλά, αλλά γι' ακόμα μία φορά δεν πήρε καλό βαθμό στο δημιουργικό τομέα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία προήλθε από εκτέλεση κόρνερ του Χουχούμη στο 33ο λεπτό. Η μπάλα έφτασε στο πρώτο δοκάρι, ο προωθημένος Σπύρος Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου.

Η αμυντική λειτουργία του "τριφυλλιού" δεν πήρε καλό βαθμό κι αυτό ήταν φυσιολογικό από τη στιγμή που η τετράδα δεν είχε συνυπάρξει ποτέ σε επίσημο ματς. Ως εκ τούτου, ο Παναιτωλικός απείλησε τόσο στο 40ό λεπτό με τον Κάπελ (ο Στέφανος Κοτσόλης βγήκε νικητής στο τετ α τετ τους) όσο και στο 42ο με τον Παπουτσογιαννόπουλο (ο Κοτσόλης απέκρουσε με το πόδι).

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1 (VIDEOS)

Ο Αναστασίου είχε δώσει εντολή στους παίκτες του να παίξουν γρήγορα και με μία επαφή, ωστόσο αυτό που έλειπε ήταν οι ασίστ. Τελικά, αυτή ήρθε διά... ποδός Δώνη, έπειτα από μία ωραία επιθετική προσπάθεια στο 50ό λεπτό, ενώ σκόρερ ήταν ο Κλωναρίδης. Οι "πράσινοι" είχαν ανεβάσει αισθητά την απόδοσή τους κι αυτό μετουσιώθηκε σε νέο γκολ (στο 58' με σκόρερ τον MVP Μπούι, ύστερα από ωραία ενέργεια του Πέτριτς κι ασίστ του θετικότατου Μπαϊράμι).

Εντούτοις, ο Παναιτωλικός ξαναμπήκε άμεσα στο ματς μετά από κάθετη μπαλιά του Φερνάντο Γοδόι και ψύχραιμο πλασέ του Κουτρουμάνου, με συνέπεια ο Αναστασίου να υποχρεωθεί να ρίξει στη μάχη τον Μάρκους Μπεργκ.

Οκτώ λεπτά. Τόσα χρειάστηκε ο Σουηδός επιθετικός για να σκοράρει μετά από περίπου δυόμισι μήνες απουσίας και, μάλιστα, με ένα τρομερό μακρινό πλασέ, που ακολούθησε ένα ωραίο τακουνάκι του Μπαϊράμι. Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού είχε δεχθεί ένα άτσαλο μαρκάρισμα από τον Γιώργο Κούσα, ο οποίος δέχθηκε μία κίτρινη για το τάκλιν κι άλλη μία επειδή έβρισε.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1 (VIDEOS)

Σχόλιο

Ο Παναθηναϊκός συνδύασε με καλή εμφάνιση (ιδίως στο δεύτερο μέρος) την πρώτη του νίκη μετά τις 28 Σεπτεμβρίου κι έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε καθόλου από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ουασίμ Μπούι, Εμίρ Μπαϊράμι και Χρήστος Δώνης έπιασαν υψηλή απόδοση, ο Στέφανος Κοτσόλης δήλωσε "παρών" σε ορισμένες περιπτώσεις κι ο Μάρκους Μπεργκ έκανε κάτι που δεν επιχειρούν οι υπόλοιποι "πράσινοι": επιχείρησε σουτ από μέση απόσταση. Και δικαιώθηκε. Ο Παναιτωλικός, στον αντίποδα, επηρεάστηκε από το rotation του Μάκη Χάβου, δεν είχε καλή αμυντική λειτουργία και, μοιραία, αποκλείστηκε πρόωρα από το Κύπελλο.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Ρισβάνης (76' Τριανταφυλλόπουλος), Μέντες, Μπούρμπος, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Μπαϊράμι, Πέτριτς (76' Μπεργκ), Κλωναρίδης (85' Καρέλης).

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κούσας, Κόρμπος (71' Μορένο), Άλβες, Κάπελ, Καλογέρης, Μύγας (46' Γοδόι), Εντζεγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου (60' Μαρτίνες).

Τα videos του αγώνα

Το γκολ του Κλωναρίδη

Το γκολ του Μπούι

Το γκολ του Κουτρουμάνου

Το γκολ του Μπεργκ

Το live του αγώνα

18:35
Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα από το "Απόστολος Νικολαΐδης", όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
18:38
Την πρώτη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 0-1 του Ολυμπιακού Βόλου εκτός έδρας, ενώ  Παναιτωλικός είχε ηττηθεί στο Αγρίνιο 0-1 από τα Χανιά.
18:40
Στο άλλο ματς του ομίλου που έγινε χτες, Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0.
18:44
Προ λίγης ώρας, η Superleague ανακοίνωσε την ποινή που επιβλήθηκε στον Γιάννη Αναστασίου. Ο προπονητής του Τριφυλλιού τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ πρόστιμο και 10 ημερολογιακές ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης, η ΠΑΕ θα πληρώσει 2.500 ευρώ.
18:46
Σίγουρα ο Αναστασίου δεν θα κοουτσάρει τον Παναθιηναϊκό στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, ενώ η παρουσία του στον πάγκο της Τούμπας θα κριθεί στο παρά ένα.
18:48
Οι δύο ομάδες έχουν βγει για προθέρμανση.
18:49
Για τον Παναθηναϊκό αρχίζουν οι Κοτσόλης, Ρισβάνης, Μέντες, Μπούρμπος, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Μπαϊράμι, Πέτριτς, Κλωναρίδης.
18:53
Λίγος κόσμος στις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης", λόγω του εργάσιμου της μέρας αλλά και του αγώνα μπάσκετ που ακολουθεί αργότερα.
19:03
Για τον Παναιτωλικό παίζουν οι Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κούσας, Κόρμπος, Άλβες, Κάπελ, Καλογέρης, Μύγας, Εντζεγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου.
19:06
Αναπληρωματικοί για τον Παναθηναϊκό είναι οι Στιλ, Σπυρόπουλος, Τρναταφυλλόπουλος, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νάνο.
19:08
Στον πάγκο του Παναιτωλικού βρίσκονται οι Μπρακάλι, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Μηλιός, Μαρτίνες, Ρουμπουλάκου.
19:12
Ο Παναθηναϊκός θέλει τους τρεις βαθμούς για να προκριθεί μαθηματικά στην επόμενη φάση, ενώ ο Παναιτωλικός θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του.
19:13
Την τελευταία αγωνιστική τα Χανιά υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και ο Παναιτωλικός τον Ολυμπιακό Βόλου.
19:16
Ένα ερωτηματικό από τη σημερινή βραδιά είναι εάν ο Αναστασίου θα κάτσει στον πάγκο ή θα ισχύσει άμεσα η ποινή του ημερολογιακού αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί.
19:17
Περίπου 3.000 θεατές στις εξέδρες.
19:18
Για την επόμενη φάση, οι πρώτοι των ομίλων θα κληρωθούν με τους δεύτερους, σε δύο γκρουπάκια θα σχηματιστούν για την κληρωτίδα.
19:20
Στις εξέδρες βρίσκονται μέλη της ακαδημίας των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στο Μόναχο, φιλοξενούμενες της ΠΑΕ.
19:22
Στην εκφώνηση του ονόματος του Μπεργκ από τα μικρόφωνα, οι οπαδοί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
19:24
Η αποθέωση του Σουηδού συνεχίζεται κατά τη μετάβαση του στον πάγκο.
19:27
Οι δύο ενδεκάδες και το διαιτητικό τρίο βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.
19:30
Οι δύο ενδεκάδες και το διαιτητικό τρίο βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.
19:30
Η αναμέτρηση ξεκίνησε και ο Παναθηναϊκός έχει την μπάλα στα πόδια του
19:31
Ο Γιάννης Αναστασίου κάθισε κανονικά στον πράσινο πάγκο ενώ χαιρέτησε πριν την έναρξη τον Μάκη Χάβο. Αυτό σημαίνει πως η τιμωρία του μετράει από την Παρασκευή και θα χάσει και το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα είναι δηλασή στην εξέδρα.
19:33
Έχουμε φτάσει στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αξιόλογη φάση.
19:33
Ο Γιάννης Αναστασίου είναι κανονικά στον πάγκο στον Παναθηναϊκού, αφού η ποινή αρχίζει να μετράει από αύριο. Αυτό βεβαίως σημαίνει ότι δεν θα κοουτσάρει την ομάδα του στην Τούμπα, παιχνίδι προγραμματισμένο τηυν δέκατη ημέρα της ποινής του.
19:35
Παιχνίδι κέντρου σε αυτά τα πρώτα λεπτά στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
19:36
7' Ο Κοτσόλης πρόλαβε τον Βασιλείου και βγήκε και απομάκρυνε μια βαθιά μπαλιά.
19:37
Οι δύο ομάδες δείχνουν διάθεση να παίξουν ανοιχτά στα πρώτα λεπτά.
19:37
Έχει βγει εκτός αγωνιστικού χώρου για τις πρώτες βοήθειες ο Βασιλείου.
19:39
Η πράσινη αμυντική τετράδα δεν πρέπει να έχει συνυπάρξει ούτε σε οικογενειακό διπλό στο Κορωπί. Γι αυτό και θα δούμε τον Ρισβάνη να μην έχει τις προωθήσεις που συνήθως ζητάει από τους κεντρικούς του αμυντικούς ο Γιάννης Αναστασίου.
19:39
10' Σέντρα του Μπούρμπου, ο Μπούι δεν έπιασε καλά την κεφαλιά.
19:40
Επιστρέφει στο ματς ο Βασιλείου μετά τις πρώτες βοήθειες.
19:41
΄Πολλές προωθήσεις από τους Μπούρμπο και Χουχούμη, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την ανάπτυξη από τα άκρα.
19:43
Με ρόμβο στη μεσαία γραμμή ο Παναθηναϊκός με τους Λαγό, Δώνη, Μπούι και Μπαϊράμι, με τριπλέτα ο Παναιτωλικούς τους Κόρμπο, Καλογέρη και Παπουτσογιαννόπουλο.
19:46
Ο Μπαϊράμι ζητάει τη μπάλα και επιχειρεί ενέργειες, αλλά δεν του βγαίνουν έως τώρα.
19:48
18' Ο Μπαϊράμι συνδυάστηκε με τον Κλωναρίδη, μπήκε στην περιοχή και πέρασε με στροφή 360 μοιρών τον Κούσα, αλλά έχασε την ευκαιρία να σουτάρει.
19:49
Ο Παναιτωλικός έχει πρόβλημα στην αμυντική διάταξη του, αφού οι γραμμές του αφήνουν κενά  και οι αντίπαλοι κινούνται ανάμεσα τους.
19:50
21' Ο Μπούι άνοιξε αριστερά στον Χουχούμη, αυτός πάσαρε παράλληλα αλλά ένα βήμα πίσβ από τον Πέτριτς ο οποίος έκανε την κίνηση.
19:51
Επιθετικά, ο Παναιτωλικός δεν έχει καταφέρει στο ελάχιστο να πετύχει κάτι.
19:52
Ο Παναθηναϊκός κυκλοφορεί τη μπάλα, βγάζει ενέργεια και διάθεση, αλλά του λείπει για πολλοστή φορά η δημιουργία.
19:56
Ο Παναιτωλικός έχει "σφίξει" τα τελευταία λεπτά και δεν αφήνει τον Παναθηναϊκό να επιτεθεί το ίδιο άνετα με την αρχή.
19:57
Ο Κοτσόλης με εξαίρεση μία έξοδο που χρειάστηκε να κάνει στην αρχή, δεν έχει ανησυχήσει.
19:57
Με διάθεση να πιέσει ψηλά και να κλέψει μπάλες κοντά στην περιοχή του Παναιτωλικού, αλλά να αναπτυχθεί από τις πτέρυγες με προωθήσεις των Μπούρμπου και Χουχούμη κύλισε το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ ο Παναιτωλικός δυσκολεύεται να βγάλει τη μπάλα από τα καρέ του, αλλά και να την κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από την εστία του Στεφανάκου.
19:58
29' Ο Χουχούμης άνοιξε ωραία στον Μπαϊράμι, αυτός τη γύρισε στη μικρή περιοχή, αλλά ο Πέτριτς δεν ακολούθησε τη φάση.
19:59
Για τους φίλους που ρωτούν στο live blog, ο Μπεργκ είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου, στον πάγκο των γηπεδούχων.
20:00
30' Βαθιά μπαλιά του Μπαϊράμι στον Πέτριτς, αλλά αυτός άργησε να ξεκινήσει.
20:01
Ο Μέντες ανεβαίνει πολλά μέτρα με τη μπάλα για να δώσει βοήθεια στην οργάνωση.
20:03
33' Εκτέλεση κόρνερ του Χουχούμη από δεξιά, στο πρώτο δοκάρι ο Ρισβάνης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, έσκασε κάτω και έφυγε προς τη γραμμή της μικρής περιοχής.
20:04
Παρατηρήσεις του Δασκαλόπουλου στον πάγκο του Παναιτωλικού, κυρίως στον Χάβο για τις διαμαρτυρίες του.
20:05
Θυμίζουμε ότι ο Ρισβάνης είναι περίπτωση Κώστα Μαυρίδη, για τους παλαιότερους. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ως σέντερ φορ και γύρισε ως κεντρικός αμυντικός στη διάρκεια της θητείας του στην ποδοσφαιρική Ακαδημία των "πρασίνων".
20:06
36' Κίτρινη κάρτα στον Μύγα για μαρκάρισμα στον Μπούι, η πρώτη της βραδιάς.
20:07
Ανεβάζει ξανά την ένταση του ο Παναθηναϊκός και πιέζει ψηλά.
20:10
40 Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού αδράνησα, η μπάλα άνοιξε, ο Κάπελ κέρδισε στο σπριντ τον Χουχούμη και στο τετ α τετ πλάσαρε, αλλά ο Κοτσόλης απέκρουσε.
20:10
41' Στην αντεπίθεση, απλά πλάγια θέση ο Δώνης σούταρε, αλλά ο Στεφανάκος απέκρουσε σε κόρνερ.
20:12
42' Ο Κάπελ έκανε τη σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Παπουτσογιαννόπουλος έκανε το πλασέ στην κίνηση, ο Κοτσόλης απέκρουσε με το πόδι και στη συνέχεια μπλόκαρε προ του Άλβες.
20:13
43' Ο Μπούι πήγε να σουτάρει εντός περιοχής, ο Καλογέρης ήρθε από πίσω και τον μάρκαρε, ο Ολλανδός έπεσε, με τους συμπαίκτες του να ζητούν πέναλτι.
20:14
Σέντρα του Μπούρμπου, αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι ο Μπούι, αντί να κάνει κεφαλιά για γκολ έψαξε την πάσα και λάθεψε.
20:15
45' Εκτέλεση φάουλ του Πέτριτς στο ημικύκλιο, ο Στεφανάκος απέκρουσε.
20:16
Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
20:19
Προσπαθεί να παίξει γρήγορα, προσπαθεί να παίξει με τη μία επαφή, δεν έχει απόλυτη επιτυχία, αλλά δημιουργεί συνθήκες καθολικής υπεροχής ο Παναθηναϊκός. Αυτό που λείπει είναι οι ασίστ για να έρθουν τα γκολ.
Στον αντίποδα ο Παναιτωλικός κρατάει πολύ παθητικό ρόλο, αλλά παρολίγο να πάρει το προβάδισμα στην κόντρα επίθεση.
20:35
Με αλλαγή αρχίζει το ημίχρονο, ο Γοδόι στη θέση τυο Μύγα.
20:35
Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο.
20:36
Ο Μύγας ο οποίος βγήκε είχε κάρτα από το πρώτο ημίχρονο.
20:37
47' Σουτ του Κόρμπου εκτός περιοχής, η μπάλα ψηλά άουτ.
20:38
48' Σουτ του Λαγού στην κίνηση στο ημικύκλιο, η μπάλα πέρασε άουτ.
20:39
Ο Παναθηναϊκός έχει μπει με ενέργεια και με πάθος, ψάχνοντας το γκολ.
20:41
50' ΓΚΟΛ: Ο Δώνης πάσαρε κάθετα στον Κλωναρίδη, αυτός έπαιξε το "ένα δύο" με τον Πέτριτς και στη μικρή περιοχή, εκτέλεσε με δύναμη τον Στεφανάκο.
20:42
Ο Παναιτωλικός επιχειρεί να ηρεμήσει, ώστε να αντεπιτεθεί.
20:43
Άλλωστε, χρειάζεται μόνο νίκη για να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης.
20:44
54' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Πέτριτς. Ο Κροάτης κλέβει τη μπάλα έξω από την περιοχή από τον Κούσα, μπήκε τετ α τετ, όμως άργησε τόσο που ο στόπερ του Παναιτωλικού πρόλαβε και του την πήρε από τα πόδια!
20:45
Η χαμένη φάση του Πέτριτς προκαλεί μουρμούρα στις εξέδρες της Λεωφόρου...
20:46
56' Από εκτέλεση κόρνερ, στο δεύτερο δοκάρι ο Εντζεγκέλε αξιοποίησε την αδράνεια του Μέντες και έπιασε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.
20:46
56' Κίτρινη κάρτα στον Κοτσόλη για καθυστέρηση.
20:46
Γκολ από τη συνεργασία του επιθετικού του διδύμου είναι είδηση για τον Παναθηναϊκό. Όχι τόσο γιατί σπανίζουν οι φορές που αγωνίζεται με δίδυμο στην επίθεση. αλλά και γιατί το δίδυμο δεν παίζει στη ευθεία, οπότε οποιαδήποτε συνεργασία προϋποθέτει κάθετη μεταβίβαση.
20:48

20:49
58' ΓΚΟΛ: Ο Πέτριτς κοντρόλαρε τη μπάλα και άδειασε τον Καλογέρη στη μεσαία γραμμή, πάσαρε στον Μπαϊράμι, αυτός έκανε την κάθετη κίνηση και την κατάλληλη στιγμή, πάσαρε στον Μπούι, ο οποίος με συρτό διαγώνιο σουτ, "νίκησε" τον Στεφανάκο.
20:50
60' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Μαρτίνες στη θέση του Βασιλείου.
20:53
62' ΓΚΟΛ: Ο Κουτρουμάνος βγήκε σε θεση τετ α τετ μετά από κάθετη πάσα του Γοδόι και πλάσαρε σωστά τον Κοτσόλη.
20:53
Ροντέο το ματς, από εκεί που φαινόταν να το έχει καθαρίσει ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του.
20:54
Έχει ανοίξει πολύ ο ρυθμός.
20:55
Κίτρινη κάρτα στον Μπούρμπο.
20:56
65' Συρτό σουτ του Πέτριτς, μπλόκαρε ο Στεφανάκος.
20:57
66' Ο Άλβες πήγε να βγει τετ α τετ, ο Χουχούμης τελευταία στιγμή πρόλαβε με τάκλιν και στην απομάκρυνση, ο Κλωναρίδης έσπασε το οφσάιντ και βγήκε τετ α τετ, όμως ο Στεφανάκος μπλόκαρε το σουτ.
20:57
Πέτριτς και Κούσας έχουν μείνει στο έδαφος μετά από σύγκρουση που είχαν...
20:58
Οι δύο παίκτες βγαίνουν έξω, αλλά δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό.
20:59
Επανήρθαν οι δύο παίκτες.
21:00
Διπλάσιες οι τελικές προσπάθειες του Παναθηναϊκού 12 έναντι 6 του Παναιτωλικού και διπλάσια και τα γκολ, δύο έναντι ενός. Το εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι ότι περισσότερες από τις μισές είναι στην εστία.
21:00
70' Σέντρα του Μπούρμπου, ο Μπούι δεν έκανε καλά την κεφαλιά και αστόχησε.
21:01
Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Μορένο στη θέση του Κόρμπου.
21:02
Ο Χάβος φωνάζει στους παίκτες του να κάνουν προσπάθεια για το 2-2.
21:02
73' Λάθος πάσα του Ρισβάνη, ο Μαρτίνες έκλεψε και πάσαρε στον Μορένο, όμως ο Λαγός τον σταμάτησε έγκαιρα.
21:03
74' Ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Λαγού, ο Κλωναρίδης όμως δεν έκανε καλό κατέβασμα και έχασε μεγάλη ευκαιρία.
21:04
Ο Μπεργκ κάνει την προθέρμανση του και χειροκροτείται από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
21:05
Απειλεί ο Παναιτωλικός, κυρίως λόγω των λαθών των γηπεδούχων.
21:06
76' Διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Βγαίνουν οι Πέτριτς και Ρισβάνης και μπαίνουν οι Μπεργκ και Τριανταφυλλόπουλος.
21:06
Επιστρέφει για τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Μπεργκ, μετά από περίπου δυόμιση μήνες απουσίας.Θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Σουηδός, πριν από το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, όπου η παρουσία των Φυτανίδη και Ταυλαρίδη "εγγυάται" πολλές προσωπικές μονομαχίες, δυνατές επαφές, τζαρτζαρίσματα ώμο με ώμο. "Τζόγος" για την τεχνική ηγεσία των πρασίνων η χρησιμοποίησή του.
21:07
Προσπαθεί να βγει μπροστά και έχει γίνει απειλητικός τα τελευταία λεπτά.
21:09
78' Μαρκάρισμα του Κούσα στον Μπεργκ, ο Σουηδός αντιδρά έντονα και σημειώνεται αψιμαχία, με τον στόπερ του Παναιτωλικού να δέχεται κίτρινη κάρτα.
21:09
78' Ο Κούσας είπε κάποια βρισιά, ο διαιτητής θεώρησε ότι απευθυνόταν σε αυτόν και τον απέβαλλε με απ' ευθείας κόκκινη.
21:10
80' Ο Δώνης άδειασε τον αντίπαλο του από δεξιά και γύρισε τη μπάλα στο πέναλτι, ο Μπούι πλάσαρε αλλά ο Στεφανάκος άπέκρουσε με το πόδι.
21:11
80' Σουτ του Κλωναρίδη από το ημικύκλιο, απέκρουσε με τις γροθιές ο Στεφανάκος.
21:12
Πολλές οι τελικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.
21:12
82' Σέντρα του Μπούι από αριστερά, ο Μπεργκ αμαρκάριστος έκανε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.
21:14
84' ΓΚΟΛ: Ο Μπαϊράμι εφόρμησε με τη μπάλα και την πάτησε με τακουνάκι στον Μπεργκ και αυτός εκτός περιοχής, με εντυπωσιακό πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Στεφανάκου.
21:15
85' Ο Καρέλης στη θέση του Κλωναρίδη.
21:17
Αποθέωση στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τον Μπεργκ, αφού στην επιστροφή του σκοράρει.
21:18
Ουσιαστικά το ματς έχει τελειώσει, αφού το σκορ και η εικόνα του αγώνα δεν επιδέχονται ανατροπής.
21:19
88' Κάθετη πάσα του Δώνη στον Μπαϊράμι, αυτός επιχείρησε να βρει τον Μπεργκ αλλά αυτός δεν πρόλαβε.
21:21
90' Στο έδαφος ο Χουχούμης, πιάνει τις πατούσες του.
21:23
91' Σουτ του Μπούι, απέκρουσε ο Στεφανάκος.
21:23
Τέλος αγώνα.
21:24
Ο Παναθηναϊκός επικρατεί 3-1 του Παναιτωλικού και εξασφαλίζει μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.
21:24
Καλό παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό, με καθαρές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων και κέρδη από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι Μπούι, Μπαϊράμι και Δώνης, με αυτή τη σειρά. Θετικά τα μηνύματα από τον Χουχούμη, μετά από αρκετό καιρό.
Το γκολ του Μπεργκ είναι το σουτ από μέση απόσταση που δεν είχε στη διάρκεια της απουσίας του ο Παναθηναϊκός, γιατί πολύ απλά οι παίκτες του δεν δοκιμάζουν καν να σουτάρουν.

21:25
Κερδίζει τον Μπεργκ, ο οποίος στην επάνοδο του σκοράρει, ενώ και άλλοι παίκτες είχαν πολύ καλή απόδοση.
21:26
Το μοναδικό ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στον όμιλο είναι η πρώτη θέση και θα την διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική στα Χανιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK