Η ΑΕΛ φοβάται την... καταγωγή του Κομίνη

Ποια η απορία των "βυσσινί" για τον ορισμό του Κομίνη στο κυπελλικό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Κομίνης EUROKINISSI

Τον Γιώργο Κομίνη από τη Θεσπρωτία επέλεξε η ΚΕΔ για τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ και οι άνθρωποι των "βυσσινί" εξέφρασαν τις... αντιρρήσεις τους. Όχι γιατί ο έμπειρος ρέφερι στερείται ικανοτήτων, αλλά λόγω γειτνίασης Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας. Ηπειρώτης και ο τέταρτος της παρέας, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, επιλογή που επίσης προκάλεσε απορίες στον θεσσαλικό κάμπο.

" Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτιμά τις διαιτητικές ικανότητες τόσο του κ. Κομίνη από την Ηγουμενίτσα, των βοηθών του, αλλά και του 4ου διαιτητού από την Άρτα κ. Κουτσιαύτη.

Αλλά από τόσους διαιτητές που υπάρχουν στον πίνακα διαιτητών της Super League, ήταν τόσο να δύσκολο να βρεθούν πρώτος και τέταρτος διαιτητής, σε ένα τόσο σπουδαίο ματς και για τις δύο ομάδες, αλλά και για τον θεσμό του Κυπέλλου, που να προέρχονται από ενώσεις εκτός Ηπείρου;

Παρ' όλα ταύτα είμαστε βέβαιοι ότι την Πέμπτη το βράδυ μετά το τέλος της συναντήσεως θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές", ανέφερε το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK