"Ανάσες" σε πέντε βασικούς από τον Παπαδόπουλο

Ο Απόστολος Βέλλιος "κόπηκε" από την αποστολή του Ηρακλή για το ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες ανάσες, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα. Αναλυτικά η αποστολή.

"Ανάσες" σε πέντε βασικούς από τον Παπαδόπουλο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Αμέσως μετά την προπόνηση της Δευτέρας (30/11), ο τεχνικός του "Γηραιού", Νίκος Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Γιαννίκογλου, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ.

Εκτός έμειναν οι Χουάντερσον, Βέλλιος, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Μακρής, Πασάς και Κάσσος.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ