Κλέιτον στο Contra.gr: "Δώστε μου την μπάλα κι εγώ θα σκοράρω κατά του Ολυμπιακού"

Πανέτοιμος για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δηλώνει στο Contra.gr ο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος έχει βιώσει ανάλογες εμπειρίες όταν αγωνιζόταν σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό. Το παράπονό του για το κοινό της Ξάνθης και το μήνυμα στους συμπαίκτες του.

Κλέιτον στο Contra.gr: "Δώστε μου την μπάλα κι εγώ θα σκοράρω κατά του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Ο Σίλβα Κλέιτον έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Ελλάδας, μία με την ΑΕΛ το 2007 και μία με τον Παναθηναϊκό το 2010, ωστόσο από τα λεγόμενά του φάνηκε ότι έχει την ίδια διάθεση για τίτλο.

"Το συναίσθημα είναι πάντα υπέροχο, αλλά είναι πιο δύσκολο όταν το πετυχαίνει μία ομάδα από την επαρχία. Καταλαβαίνετε ότι η επιτυχία είναι μεγαλύτερη. Ο Παναθηναϊκός, ας πούμε, είναι φτιαγμένος για να πηγαίνει σε τελικό και να κατακτά το Κύπελλο. Η ΑΕΛ και η Ξάνθη, όμως, είναι κάτι διαφορετικό".

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, πάντως, εξέφρασε ένα μικρό παράπονο όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία των φίλων της Ξάνθης στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κλέιτον στο Contra.gr: "Δώστε μου την μπάλα κι εγώ θα σκοράρω κατά του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

"Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος δεν μας έχει στηρίξει όσο θα έπρεπε, παρά το γεγονός ότι έχουμε κάνει πολύ καλή σεζόν. Όσον αφορά τον τελικό, αν κατέβουν 5.000 θα είναι μεγάλη υπόθεση. Αυτό, βέβαια, θα εξαρτηθεί και από την ημερομηνία που θα γίνει".

Όπως είναι φυσικό, ο 32χρονος άσος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον πιο ξεχωριστό -τουλάχιστον εν Ελλάδι- αγώνα στην ιστορία της ακριτικής ομάδας.

"Και το 2007 όταν έπαιζα στην ΑΕΛ, ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί. Είναι ένας αγώνας. Εμείς θα πάμε για να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε πρώτα απ' όλα για εμάς και τις οικογένειές μας και ό,τι γίνει".

Κλέιτον στο Contra.gr: "Δώστε μου την μπάλα κι εγώ θα σκοράρω κατά του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Ο άλλοτε άσος του Μεσσηνιακού, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της ΑΕΛ και του Παναθηναϊκού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νυν ομάδα του, με τη φανέλα της οποίας έχει πραγματοποιήσει εκπληκτική σεζόν.

"Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Ειλικρινά σας μιλάω, τέτοια αποδυτήρια δεν βρίσκεις εύκολα ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό. Δεν μας λείπει τίποτα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Γι' αυτό έρχονται και οι επιτυχίες".

Τέλος, ο Σίλβα Κλέιτον σχολίασε το μέλλον της καριέρας του και το φημολογούμενο ενδιαφέρον άλλων συλλόγων προς το πρόσωπό του, αποφεύγοντας περαιτέρω ερωτήσεις επί του θέματος με μία περίτεχνη ντρίμπλα. Ή μάλλον με ένα... γκολ.

"Πολλά ακούγονται, αλλά εγώ θα είμαι στην Ξάνθη μέχρι το τέλος της σεζόν. Μου αρέσει η ζωή εδώ, είμαι ευτυχισμένος. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό. Αν μου δοθεί η ευκαιρία, μάλιστα, θα βάλω γκολ. Ας μου δώσουν την μπάλα κι εγώ θα σκοράρω (γέλια)".

Διαβάστε ακόμη:

Πιαλόγλου στο Contra.gr: "Μεγάλη υπόθεση να πάρουμε το Κύπελλο"

Μπέρτος: "Αν είναι να έχουμε φρουτ και φρουτ στον τελικό, γαμ...μας!"

Ξάνθη - Ηρακλής 0-0 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK