Πιαλόγλου: "Κυνηγάμε Κύπελλο και πεντάδα"

O πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου, στον Ολυμπιακό, καθώς και στην προτίμηση των Ακριτών σε Play Off ή Κύπελλο.

Πιαλόγλου: "Κυνηγάμε Κύπελλο και πεντάδα"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fever Pitch" με τους Ανδρέα Δημάτο και Θέμη Καίσαρη.

Για την κλήρωση και αν "βλέπουν" τον τελικό: "Δεν το βλέπουμε τώρα θα το δούμε Μεγάλη Τετάρτη ή Μεγάλη Πέμπτη που θα είναι ο επαναληπτικός. Μεγάλος αντίπαλος ο Ηρακλής, είναι δύο μεγάλα παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε και βρεθούμε στον τελικό. Το ελπίζουμε και το ευχόμαστε θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας γι’ αυτό τον σκοπό".

Για το αν υπήρχε προτίμηση να αντιμετωπίσουν τώρα τον Ολυμπιακό: "Σε αυτή την φάση που έχουμε φτάσει δε νομίζω ότι έχει τόσο σημασία αν θα συναντούσαμε τον Ολυμπιακό στον τελικό ή στον ημιτελικό. Σίγουρα επειδή είναι τελικός και ένας αγώνας θα ήταν πιο εύκολο. Τώρα αντίπαλος μας είναι ο Ηρακλής".

Για το αν η Ξάνθη προτιμάει την κατάκτηση του Κυπέλλου ή την πέμπτη θέση που οδηγεί στα play off: "Αυτή τη στιγμή βλέπουμε και τα δύο. Έχουμε δύο καθοριστικά παιχνίδια Τετάρτη και Κυριακή με ομάδες που κυνηγούν την πέμπτη θέση όπως εμείς. Είμαστε μέσα στους δύο στόχους και κοιτάμε και τους δύο στόχους".

Για την παραμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ξάνθη: "Αυτό είναι ένα θέμα που θα το δούμε το καλοκαίρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK