Πιαλόγλου στο Contra.gr: "Μεγάλη υπόθεση να πάρουμε το Κύπελλο"

Με δηλώσεις του στο Contra.gr, ο Άρης Πιαλόγλου μίλησε για την παρθενική πρόκριση της Ξάνθης σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και υποστήριξε ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, δεδομένου ότι "ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει την ομάδα των προηγούμενων ετών"

Πιαλόγλου στο Contra.gr: "Μεγάλη υπόθεση να πάρουμε το Κύπελλο"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ακριτικής ΠΑΕ δεν σταματά να σηκώνει τηλέφωνα από το πρωί της Πέμπτης (σ.σ. οι περισσότερες κλήσεις αφορούν την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού), ωστόσο βρήκε το χρόνο να μιλήσει στο Contra.gr για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.

"Πρωτόγνωρα συναισθήματα, η χαρά είναι απίστευτη. Παρόλα αυτά δεν χρειάζονται πολλά πανηγύρια. Πρέπει να κρατήσουμε όλες τις δυνάμεις για τον τελικό. Σίγουρα είναι μεγάλη υπόθεση που περνάμε για πρώτη φορά στον τελικό, αλλά σκεφτείτε πόσο πιο μεγάλη θα είναι αν πάρουμε και το Κύπελλο", είπε αρχικά ο Άρης Πιαλόγλου.

Για τον τελικό επεσήμανε: "Είναι ένα ματς και όλα γίνονται. Αν το πάρεις με τη λογική οι πιθανότητες είναι 50%-50%. Ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει την ομάδα των προηγούμενων ετών, εμείς θα κατέβουμε με μεγαλύτερο κίνητρο και πάθος. Βέβαια, είναι πολύ σημαντικό και το ευρωπαϊκό εισιτήριο".

Ερωτηθείς για την κάλυψη των αναγκών των φίλων της Ξάνθης, ο Άρης Πιαλόγλου απάντησε: "Πολλά θα εξαρτηθούν από την ημέρα που θα γίνει ο τελικός. Αν για παράδειγμα ο τελικός διεξαχθεί Κυριακή καταλαβαίνετε ότι η ζήτηση θα μειωθεί σημαντικά γιατί αν παίξουμε στις 20:00 μέχρι να τελειώσει το τελετουργικό θα πάει 23:00. Δεν υπάρχουν αεροπλάνα εκείνη την ώρα και πολύς κόσμος εργάζεται την επόμενη το πρωί".

Τέλος, ο πρόεδρος της ακριτικής ΠΑΕ αναφέρθηκε στην επιθυμία του για την ημερομηνία διεξαξωγής του τελικού: "Ο ΟΤΕ και ο Ολυμπιακός αντιδρούν για την Κυριακή 19 Μαΐου λόγω του Final4. Εμείς επιθυμούμε να γίνει αυτό που λέει η προκήρυξη, δηλαδή να διεξαχθεί ημέρα Σάββατο, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες περισσότερων φίλων μας".

Διαβάστε ακόμη

Ξάνθη-Ηρακλής 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK