Ξέσπασμα Κλωναρίδη κατά των οπαδών

Κατά πολλούς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της ήττας του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Ο Βίκτορ Κλωναρίδης βρέθηκε να χάνει αρκετές ευκαιρίες στο ματς, και όντας απογοητευμένος, έδωσε τη δική του απάντηση μέσω instagram. (PHOTO)

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (27/4), πολλοί ήταν αυτοί που έβαλαν στο στόχαστρο τον επιθετικό του "τριφυλλιού", Βίκτορ Κλωναρίδη. Ο λόγος; Οι πολλές χαμένες φάσεις στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, που θα μπορούσαν να γίνουν γκολ για τον Παναθηναϊκό.

Η έκβαση του παιχνιδιού, απογοήτευσε τους οπαδούς που εξαπέλυσαν επίθεση προς τον νεαρό φορ για την απόδοσή του. Η απάντησή του ήρθε μέσω instagram.

"Συντετριμμένος. Χθες στο παιχνίδι πήρα μερικές αποφάσεις αλλά κατέληξαν να μην είναι οι σωστές. Είμαι άνθρωπος και πάντα θα κάνω λάθη όπως όλοι μας. Ο καθένας που μου εύχεται να πάθω ρήξη χιαστών, που εύχεται κακά πράγματα για την οικογένειά μου, ρίχνοντας κατάρες στον Ιησού Χριστό, ο Θεός να τον έχει καλά. Ευχαριστώ σε όλους που με υποστήριξαν στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Πρέπει μόνο να κρατάω το κεφάλι ψηλά και να κοιτάξω μπροστά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK