Φωστήρας - Ολυμπιακός 0-2

Υπό το βλέμμα ο Βίτορ Περέιρα ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Φωστήρα στον Ταύρο και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου του.

Φωστήρας - Ολυμπιακός 0-2

Η εικόνα του αγώνα

Tυπικό ματς, τυπική συμπεριφορά Ολυμπιακού σε παιχνίδι που δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον. Η ενδεκάδα που παρέταξε ο υπηρεσιακός Αντώνης Νικοπολίδης είχε αρκετά καινούργια πρόσωπα γεγονός που φυσικά δεν βοήθησε στον τομέα της ομοιογένειας.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τα ηνία του ματς αφού η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πασιφανής. Επίσης οι πρωταθλητές δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να προηγηθούν καθώς μόλις στο 15' όταν ο Φορτούνης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Αυλωνίτης. Το κέρδισε το εννούμε. Εσχάτη των ποινών δεν δικαιολογείται στη συγκεκριμένη φάση.

Το γρήγορο προβάδισμα αντί να δώσει ώθηση για γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, έφερε μία γενικότερη ραθυμία αφού ο μεν Φωστήρας δεν διέθετε τα απαραίτητα εφόδια για να κοιτάξει στα μάτια το μεγάλο του αντίπαλο, ο δε μεγάλος αντίπαλος δεν είχε καμία ιδιαίτερη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Αλλωστε ακόμα και ο αγωνιστικός χώρος, που ήταν άθλιος, δεν βοηθούσε προς αυτήν κατεύθυνση.

Στο δεύτερο μέρος ο Νικοπολίδης φρέσκαρε ακόμη περισσότερο την ίδια φρέσκια ενδεκάδα του και έδωσε τη δυνατότητα στον Βίτορ Περέιρα που βρισκόταν στις εξέδρες να αποκτήσει άποψη και για τους ποδοσφαιριστές του βάθους του πάγκου. Ο Ολυμπιακός ανέβασε περισσότερο ρυθμούς, πίεσε τους γηπεδούχους και αφού έχασε μερικές καλές ευκαιρίες σκόραρε το 0-2 στο 82' με τον Διαμαντάκο που βρήκε δίχτυα από κοντά.

Η (εύκολη) δουλειά είχε ήδη ολοκληρωθεί, ή, για να ακριβολογούμε, η υποχρέωση είχε βγει. Με τη νίκη του ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη θέση του ομίλου του και περιμένει πλέον τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Σχόλιο

Ελάχιστα συμπεράσματα έβγαλε για τη νέα του ομάδα του ο Βίτορ Περέιρα παρακολουθώντας αυτό το ματς. Προφανώς, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν περίμενε κάτι πολύ διαφορετικό αλλά θα ήθελε έναν πιο ανταγωνιστικό αντίπαλο για να τσεκάρει από πιο ασφαλή θέση τους παίκτες του. Ως προς την ουσία ο Ολυμπιακός νίκησε. Τίποτα περισσότερο.

Το LIVE του αγώνα:

19:14
Καλησπέρα σας!
19:15
Μαζί θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα ανάμεσα σε Φωστήρα και Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας από το γήπεδο του Ταύρου.
19:17
Ένα πολύ ιδιαίτερο ματς για τους Πειραιώτες, καθώς δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου τους ο Μίτσελ, ο οποίος απολύθηκε την Τρίτη και θα κοουτσάρει ο Αντώνης Νικοπολίδης.
19:18
Πριν λίγο, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα στον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Ο Πορτογάλος είναι ο αντικαταστάτης του Μίτσελ.
19:19

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Σαλίνο, Βούρος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Φορτούνης, Ντοσεβί, Γκαζαριάν, Διαμαντάκος.

19:24
H 11άδα του Φωστήρα: Mπότος, Βλάχος, Σακελλαρίου, Μουστογιάννης, Σιώπης, Μουκίδης, Κρητικός, Τεγούσης, Ποτουρίδης, Γρομητσάρης και Κακαράς
19:26
Οι Πειραιώτες δεν είναι αδιάφοροι σε αυτό το ματς, καθώς σε περίπτωση ήττας τους και νίκη Παναχαϊκής ή Πανιωνίου, μένουν εκτός Κυπέλλου. Μένει να δούμε αν η ομάδα του Ταύρου μπορεί να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό "Φονέας των γιγάντων".
19:27
H βαθμολογία:

Ολυμπιακός 4
Παναχαϊκή 3
Πανιώνιος 2
Φωστήρας 1
19:27
Οι δυο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο...
19:30
Έναρξη του αγώνα.
19:35
Έντονη παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο γήπεδο.
19:37
Οι Πειραιώτες πιέζουν ψηλά από το πρώτο λεπτό του αγώνα, θέλοντας να... πνίξουν τον αντίπαλό τους και να τον αναγκάσουν στο εύκολο λάθος.
19:38
9' Σουτ του Ντοσεβί έξω από την περιοχή, έπεσε ο γκολκίπερ του Φωστήρα στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε.
19:39
Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σε καλή κατάσταση...
19:41
11' Ο Φορτούνης σούταρε έξω από την περιοχή με το δεξί, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
19:42
12' Πλασέ του Γκαζαριάν στην δεξιά γωνία του Μπότου, αλλά ήταν στην σωστή θέση και μάζεψε την μπάλα. Πιέζει για το γκολ ο Ολυμπιακός.
19:45
Πέναλτι για τον Ολυμπιακό
19:46
15' Ο Φορτούνης έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.
19:47
To πέναλτι δόθηκε για χέρι του Κακαρά, το οποίο όμως δεν φαίνεται να υπάρχει και δεν θα έπρεπε να υποδειχθεί η εσχάτη των ποινών.
19:52
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι επιθετικός, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ και να "καθαρίσει" το ματς και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
19:53
Να πούμε πως στο άλλο ματς του ομίλου ο Πανιώνιος προηγείται με 1-0 της Παναχαϊκής χάρη σε γκολ του Γιάννου από το 19'.
20:00
31' Σουτ του Διαμαντάκου από πλάγια αριστερά, ήταν δύσκολο να βρει στόχο και η μπάλα πέρασε άουτ.
20:01
Πεσμένος ο Μπότος στο χορτάρι και δέχεται ιατρικές περιποιήσεις.
20:06
Να πούμε πως στο γήπεδο βρίσκεται και ο Βίτορ Περέιρα για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα.
20:13
Δεν γίνεται τίποτα αξιόλογο εδώ και κάμποσα λεπτά.
20:14
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα
20:15
Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
20:16
Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό για το 0-2!
20:17
Γκολ που κακώς δεν μέτρησε για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης έδωσε στον Γκαζαριάν, αυτός έκανε παράλληλη πάσα, ο Ντοσεβί πλάσαρε και αμυντικός του Φωστήρα έδιωξε, αλλά η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή του τέρματος.
20:17
Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
20:33
Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
20:35
47' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό με κεφαλιά του Γκαζαριάν από σέντρα του Σαλίνο. Κοντά στο 0-2 η ομάδα του Πειραιά.
20:37
Δυο αλλαγές έχει κάνει ο Φωστήρας με την έναρξη της επανάληψης.
20:39
Να πούμε ότι ο Πανιώνιος έχει κάνει το 3-0 και παράλληλα έχει αποβληθεί ο Κάργας για τους φιλοξενούμενους της Παναχαϊκής.
20:43
55' Mεγάλη ευκαιρία με τον Διαμαντάκο, ο οποίος από πολύ κοντά με το αριστερό έπειτα από πάσα του Φορτούνη έστειλε την μπάλα άουτ.
20:46
57' Ο Ιμπραΐμ πήρε την θέση του Κασάμι.
20:48
60' Ο Μπότος με το πόδι απέκρουσε την προβολή του Αυλωνίτη και στην εξέλιξη της φάσης ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ. Πιέζει για το δεύτερο γκολ η ομάδα του Πειραιά.
20:53
66' Έξω ο Ποτουρίδης και μέσα ο Μήτκας για τον Φωστήρα.
20:55
68' Εκτός αγώνα ο Ντοσεβί και μέσα ο Σάλιακας.
21:00
O προπονητής του Φωστήρα, Kριστόφ Βαζέχα
21:06
INFO: Διαβάστε ΕΔΩ το ποσό που φέρεται να προσφέρει ο Ολυμπιακός στη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του Μάριο Μπαλοτέλι. 
21:08
Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία της αναμέτρησης και ο Ολυμπιακός ελέγχει απόλυτα το ματς.
21:10
Γκολ για τον Ολυμπιακό.
21:10
Ο Διαμαντάκος με κοντινή προβολή έπειτα από πάσα του Γιαννούλη από τα αριστερά, έκανε στο 82' το 0-2 για τους Πειραιώτες στον Ταύρο.
21:11
Να πούμε ότι στο 79' ο Βέργος πέρασε στην θέση του Φορτούνη.
21:19
88' Κίτρινη κάρτα στον Βέργο.
21:19
Δυο λεπτά οι καθυστερήσεις του αγώνα.
21:20
Λήξη του αγώνα
21:21
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 0-2 του Φωστήρα και με επτά βαθμούς πέρασε ως πρώτος στην επόμενη φάση, ενώ πέντε συγκέντρωσε ο Πανιώνιος που επιβλήθηκε 4-0 της Παναχαϊκής στη Νέα Σμύρνη.
21:21
Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK