Με Τσίπρα... μπροστάρη "τρίποντο" τα Τρίκαλα

Μεγάλο "διπλό" πέτυχαν τα Τρίκαλα, κερδίζοντας την Σπάρτη με 3-1 χάρη σε γκολ των Τσίπρα, Γκόλια και Σιαλμά. Άτυχοι οι γηπεδούχοι που πάλεψαν για την ανατροπή όταν ισοφάρισαν σε 1-1, αλλά η ατυχία και το δοκάρι τους στέρησαν την ευκαιρία.

Με Τσίπρα... μπροστάρη "τρίποντο" τα Τρίκαλα

Για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας τα Τρίκαλα πέρασαν με σκορ 3-1 από την έδρα της μαχητικής Σπάρτης, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Ο γκολτζής Τσίπρας μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το χορό των γκολ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Η Σπάρτη στο 37' έφερε το ματς στα ίσα 1-1 με τον Μπαρέττα και άγγιξε την ανατροπή στο 43' ωστόσο ο Ράνος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά, αλλά τα Τρίκαλα ήταν αυτά που ευδοκίμησαν να πετύχουν γκολ με τον Γκόλια που έκανε το 2-1 στο 62'.

Το... κερασάκι στη τούρτα για τους φιλοξενούμενους έβαλε ο Δημήτρης Σιαλμάς με ωραίο γυριστό σουτ για το τελικό 3-1!

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Σάββα, Μάγκας (67' Τριανταφυλλάκος), Νιάρος, Οικονομόπουλος, Τσιμότζι, Μπέλης, Μπαρέττας, Ράνος (73' Φουρτάδο), Γουόρντεν

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Γκόλιας, Τεγούσης, Τσιάρας (46' Γιόκιτς), Μίλιεβιτς (82' Τόμιτς), Τσίπρας, Κάπος (60' Σιαλμάς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK