Ο Αλμέιδα την είδε... Κριστιάνο Ρονάλντο και ανέβασε ΕΠΙΚΗ φωτογραφία

Ο Αλμέιδα τα έκανε όλα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Μπήκε αλλαγή, έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ, ντύθηκε και για ένα λεπτό πορτιέρε. Και την επόμενη (27/4), έρχεται να γίνει... Κριστιάνο Ρονάλντο στη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο! (PHOTOS)

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ  (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

"Ήρθε, είδε, ενίκησε". Αυτό το ρητό θα μπορούσε να ταιριάξει απόλυτα στον Πορτογάλο φορ, που μπορεί να έπαιξε για περίπου 20 λεπτά αλλά έγινε απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του, ειδικά μετά την αποβολή του Ανέστη.

Ο στράικερ της "Ένωσης" εκτός των άλλων έχει και τρομερή αίσθηση του χιούμορ, ανεβάζοντας σήμερα (27/4) μία πειραγμένη φωτογραφία της προτομής του Κριστιάνο Ρονάλντο, καλώντας τον κόσμο "να σπάσει το ίντερνετ"!

Ο Πορτογάλος δεν έμεινε στο Facebook, "χτυπώντας" και στο instagram, σχολιάζοντας την πρόκριση της ΑΕΚ ως "ένα μεγάλο ρίσκο για έναν μεγάλο τελικό"!

" Μερικές φορές στη ζωή πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Η ομάδα μπαίνει πάντα πρώτη. Έτσι πήραμε ένα μεγάλο για ένα μεγάλο τελικό και αυτό κάναμε χθες" έγραψε ο Πορτογάλος συνοδεύοντάς το με μία φωτογραφία που βάζει τα γάντια στο παιχνίδι.

Ο Αλμέιδα την είδε... Κριστιάνο Ρονάλντο και ανέβασε ΕΠΙΚΗ φωτογραφία

News 24/7

24MEDIA NETWORK