Ο ΠΑΣ τιμώρησε τον... σπάταλο Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος έφτιαξε ευκαιρίες, προηγήθηκε στο σκορ, όμως στη συνέχεια αναλώθηκε σε... χαλαρό παιχνίδι με αποτέλεσμα να τον... τιμωρήσει ο Γιάκος στο 84ο λεπτό, κάνοντας το τελικό 1-1. Τρίτη σερί ισοπαλία με το ίδιο σκορ για τον Ιστορικό (VIDEO)!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
pas panionios EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με σκοπό να αιφνιδιάσει την άμυνα του Πανιώνιου και η αλήθεια είναι πως πίεσε κερδίζοντας κάποια κόρνερ. Μάλιστα στο 18ο λεπτό χάθηκε μία καλή στιγμή με τον Κοζορώνη, με το σουτ του να αποκρούει ο Αστράς.

Όσο περνούσε η ώρα ο Ιστορικός άρχισε να ισορροπεί και μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Σπιριντόνοβιτς. Με ωραίο σουτ από τα αριστερά νίκησε τον Γιαννίκογλου και έκανε το 1-0. Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα του, όμως ο Γκιοατά από το σημείο του πέναλτι αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ προσπάθησε ξανά να πάρει μέτρα και στο 62ο λεπτό έχασε μία σημαντική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα με τους Βιδάλ - Γιάκο. Ο Ισπανός νικήθηκε από τον Αστρά, ενώ στη συνέχεια ο Έλληνας άσος μπροστά σε κενό τέρμα σούταρε άουτ!

ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ

Ο Πανιώνιος έχασε 2-3 καλές στιγμές για να κάνει το 2-0 και τελικά... τιμωρήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 84ο λεπτό. Ο Μαυροπάνος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα μετά από κόντρες πήγε πάνω στον Γιάκο έκανε το τελικό 1-1!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Αστράς, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς (Πινιώτης 65'), Ταπόκο (Γιεσίλ 77'), Κόρμπος, Σαββίδης (Λάμπρου 65'), Σπιριντόνοβιτς, Χατζισαφί, Μασούρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Ναδάλες (Καρανίκας 9'), Σκόνδρας, Μπέριας, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (Γιάκος 46'), Μανθάτης, Βιδάλ, Μπετρά (Σολτάνι 59').

Σκόρερ: 1-0 (Σπιριντόνοβιτς 21'), 1-1 (Γιάκος 84').


Panionios 0-1 Giannina 21/09/2017 Srdjan... από Soccer_LENS


Evripidis Giakos GOAL HD - Panionios 1-1... από dirkdemas

News 24/7

24MEDIA NETWORK