Οι σκέψεις της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ αναμένεται να κάνει δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή ημέρας στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, λόγω του Final4 του μπάσκετ, με δύο σενάρια να είναι τα επικρατέστερα. Διαβάστε αναλυτικά.

Οι σκέψεις της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου
INTIME SPORTS

Όπως είναι γνωστό από την περασμένη εβδομάδα, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο συμπίπτει με τον τελικό του Final4 στο μπάσκετ. Κι οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαΐου, με αποτέλεσμα να προκύπτει ζήτημα για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς είναι πιθανό οι "ερυθρόλευκοι" να έχουν εκπρόσωπο και στις δύο αναμετρήσεις.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα για αλλαγή ημέρας στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, με την ΕΠΟ να αναμένεται να το κάνει δεκτό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", τα σενάρια διεξαγωγής είναι δύο:

1. Να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου μία ημέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου. Αυτό όμως εξαρτάται από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, καθώς διεξάγεται ένα σχολικό πρωτάθλημα εκείνη την ημέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Έτσι, μόνο αν τα ματς γίνουν το πρωί θα μπορέσει να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός.

2. Σε διαφορετική περίπτωση ο τελικός θα πάει έξι ημέρες αργότερα, δηλαδή το Σάββατο 23 Μαΐου. Το εν λόγω σενάριο φαντάζει και το επικρατέστερο τη δεδομένη στιγμή.

Η απόφαση δεν αποκλείεται να ληφθεί ακόμα και μέσα στην ημέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK