Άνω-κάτω στο Ρέντη με τη νέα αναβολή

Πέρα από –τον δικαιολογημένο- εκνευρισμό, προκάλεσε και αναστάτωση η νέα αναβολή της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Άνω-κάτω στο Ρέντη με τη νέα αναβολή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα είδε το πρόγραμμα να γίνεται ξανά άνω-κάτω, αφού όλο το πρόγραμμα που είχε καταστρώσει για τη συνέχεια κοντεύει να τιναχθεί στον αέρα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει να αναχωρήσουν το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) με προορισμό το Βελιγράδι για το φιλικό-φιέστα με τον Ερυθρό Αστέρα που θα διεξαχθεί μία ημέρα αργότερα. Το βράδυ της Τρίτης (10/5) η αποστολή θα πετάξει από την πρωτεύουσα της Σερβίας για την Αθήνα, την επομένη επρόκειτο να γίνει χαλαρή προπόνηση και από Πέμπτη οι παίκτες ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Όλα αυτά σχεδιάστηκαν από την τεχνική ηγεσία με το βλέμμα στα προκριματικά του καλοκαιριού, όπου η ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Οι παίκτες, παλιοί και νέοι, πρόκειται να επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη γύρω στις 20 Ιουνίου και να ξεκινήσουν προετοιμασία, ενώ δύο-τρεις ημέρες αργότερα θα ταξιδέψουν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο.

Όλα ρευστά σε κάθε μέτωπο

Στο μεσοδιάστημα, θα προχωρήσουν ασφαλώς και όλα τα θέματα σχεδιασμού, ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις, μεταγραφές, τα οποία θα έμπαιναν σε σειρά αμέσως μετά από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Με άλλα λόγια θα είχαμε εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα. Πλέον όλα είναι ρευστά σε κάθε μέτωπο. Για να αναφέρουμε κι ένα πρόχειρο παράδειγμα δεν είναι κομψό για την ομάδα να κληθεί ο Νταβίντ Φουστέρ να ανανεώσει το συμβόλαιό του πριν τη διεξαγωγή του τελικού και οι υπόλοιποι που επίσης μένουν ελεύθεροι να είναι στο περίμενε...

Περιττό να αναφέρουμε ότι προκλήθηκε αναστάτωση στις τάξεις των ποδοσφαιριστών με τις χθεσινές εξελίξεις, μιας και άπαντες είχαν προγραμματίσει να φύγουν από την Πέμπτη. Έχουν κλείσει εισιτήρια άλλοι για να επιστρέψουν στις χώρες του, άλλοι για να πάνε απευθείας διακοπές με τις οικογένειές τους. Κάποιοι έχουν πληρώσει ακόμη και προκαταβολές σε ξενοδοχεία για να ξεκουραστούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα κι άντε τώρα να τους μαζέψει ο Μάρκο Σίλβα.

Αυτή ήταν και η βασική επιδίωξη του Πορτογάλου τεχνικού τις προηγούμενες ημέρες. Το αγωνιστικό ήταν και είναι σε δεύτερη μοίρα. Το πρώτο του μέλημα είχε να κάνει με το πώς θα κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του στην προπόνηση, ώστε να διατηρηθεί ο καλός ρυθμός της ομάδας ενόψει ενός πολύ σημαντικού αγώνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τελευταίος επίσημος αγώνας ήταν πριν από 20 μέρες. Στις 17 Απριλίου στον αγώνα-φιέστα με αντίπαλο την Καλλονή. Να θυμίσουμε ότι στις 27/4 ήταν προγραμματισμένος και ο επαναληπτικός με την ΠΑΟΚ που, επίσης, δεν έγινε.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, είναι γεγονός πως κάποιοι έλεγαν ότι ο τελικός χωρίς θεατές θα ήταν ούτως ή άλλως παρωδία, οπότε δεν τους ενόχλησε ιδιαίτερα αυτή η εξέλιξη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Η ΕΠΟ θα μπλοκάρει τα πλέι οφ"
Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK