Από το ένα άκρο του Μπέντο στο άλλο με Λεμονή!

Από τον Πορτογάλο που δεν έβγαζε... κιχ στο Ρέντη οι "ερυθρόλευκοι" βλέπουν καθημερινά έναν προπονητή που έτοιμος είναι να φορέσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και να μπει να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ. Διαδοχικές οι ομιλίες του Λεμονή με τους παίκτες του για τον πρώτο ημιτελικό.

Από το ένα άκρο του Μπέντο στο άλλο με Λεμονή!

Λίγες ώρες απέμειναν για την πρώτη μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα έχει σχεδόν κατακτηθεί, στο Ρέντη έχει σημάνει συναγερμός για το μεγάλο ματς.

Ας είναι καλά ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος δεν αφήνει κανέναν να χαλαρώσει.

Πώς έχουν ζήσει οι ποδοσφαιριστές την προετοιμασία του προπονητή τους για την αναμέτρηση με τον "Δικέφαλο"; Το πρώτο πράγμα που έλεγαν ήταν πως σε σχέση με τον Μπέντο η διαφορά στη δουλειά είναι "σαν τη μέρα με τη νύχτα". Δεν θα σταθούμε τόσο στο τακτικό κομμάτι. Κυρίως θ' αναφερθούμε για τον τρόπο που προσεγγίζει κάθε παίκτη ξεχωριστά ο Λεμονής.

ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ

Δεν αποτελεί βέβαια είδηση το γεγονός ότι ο Τάκης προσπάθησε από τα... αποδυτήρια της Λιβαδειάς να τους βάλει σε κλίμα ΑΕΚ. Οι ατάκες του στιλ "είστε καλύτεροι από την ΑΕΚ, μπείτε στον αγωνιστικό χώρο και αποδείξτε το στους αντιπάλους σας" ήταν μόνο η αρχή. Ο Λεμονής δεν θέλει να υπάρχει το παραμικρό δείγμα εφησυχασμού.

Από την Μεγάλη Δευτέρα τούς μιλάει συνεχώς για την ΑΕΚ και για την υποχρέωσή τους να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου. Τους εξηγεί καθημερινά στην προπόνηση ότι αν παίξουν την μπάλα τους και έχουν την υπομονή που απαιτείται για ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα!

Γενικώς τούς έχει δώσει να καταλάβουν ότι αν κάνουν τα βασικά πράγματα, αν δεν πανικοβληθούν και αν δεν χάσουν το... μυαλό τους από τον ενθουσιασμό που θα επικρατεί από το ξεκίνημα του ματς στην εξέδρα, το σκορ πρόκρισης θα έρθει.

Πολύ απλά με κάθε τρόπο τους έχει ξεκαθαρίσει ότι "σας πιστεύω, είμαι σίγουρος ότι εσείς θα περάσετε στον τελικό και θα πάρουμε στο τέλος το Κύπελλο".

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΒΕΡΟΙΑ Η ΑΕΚ

Οι παίκτες τα έχουν ζήσει όλα φέτος. Από τη μία είχαν έναν Μπέντο που πριν από τα ντέρμπι είχε μια εικόνα ενός προπονητή που λες και προετοίμαζε τον Ολυμπιακό να παίξει με τη... Βέροια (σ.σ. με όλο το σεβασμό στην ομάδα της Ημαθίας). Δεν έβγαζε τσιμουδιά στις προπονήσεις, δεν τους έλεγε την παραμικρή ατάκα για να τους "ντοπάρει" ψυχολογικά και πάλι καλά που υπήρχαν κάποιοι παλιότεροι μέσα στην ομάδα που εξηγούσαν στους νεότερους τι σημαίνει για τον κόσμο ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ.

Τώρα με τον Λεμονή όμως τα έχουν δει... όλα. Ξέρουν ότι σε καθημερινή βάση ο 57χρονος Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να τους αφήσει σε ησυχία. Σε καθημερινή βάση τους λέει πέντε ατάκες ίσα-ίσα για να τους "φτιάξει" και παράλληλα να τους εξηγήσει την υποχρέωση που έχει ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ και στο τέλος να σηκώσει και την κούπα του Κυπελλούχου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK