Οι εκλεκτοί του Χάσι για τη νέα μάχη με τον Αστέρα

Με τον Εμενίκε στην κορυφή της επίθεσης αλλά και πολλά νέα πρόσωπα σε άμυνα και μεσαία γραμμή θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τον Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδας. Δείτε την ενδεκάδα.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι απέκλεισε πολλούς από τους λεγόμενους "βασικούς" από την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πρώτο του Ολυμπακού για τη φάση των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας, και όπως ήταν αναμενόμενο η ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας είναι "συλλεκτική".

Και αυτό γιατί ο Κοσοβάρος τεχνικός αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που μέχρι τώρα είχαν είτε περιορισμένο είτε μηδενικό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η "ερυθρόλευκη" ενδεκάδα: Προτό, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Εμενίκε

Photo Credits: Εurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK