Έξω και ο Μανθάτης

Οι Σισοκό, Παρέδες, Μανθάτης, Λεάλι και Βιάνα δεν θα μπουν στο πούλμαν για το ΟΑΚΑ (26/4, 19.00). Ο 57χρονος τεχνικός δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη ως προς την κατάρτιση της αποστολής.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... Ο Τάκης Λεμονής έχει ξεκάθαρη θέση σε ό,τι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται ούτε για τη 18άδα και το απέδειξε για ακόμη μία φορά στην ανακοίνωση της αποστολής για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (26/4, 19.00).

Στο πούλμαν λοιπόν δεν θα μπουν οι Σισοκό, Παρέδες, Μανθάτης, Λεάλι και Βιάνα . Φυσικά έξω είναι και ο Σεμπά λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε την Τρίτη (25/4) από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Εκείνο που ίσως προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι λόγω της απουσίας του Σεμπά, ίσως θα μπορούσε να κερδίσει μία θέση έστω στη 18άδα ο Μανθάτης ως μία έξτρα λύση για τα άκρα.

Τελικά ο Λεμονής προτίμησε να πάρει έναν αμυντικό (Νικολάου).

Αναλυτικά η 19άδα: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK