Η απολογία του Μοντέστο, η αποκάλυψη του Βρέντζου και η ενόχληση του ΠΑΟΚ

Ο ημιτελικός μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού συνεχίστηκε για μία ακόμη ημέρα στα γραφεία της ΕΠΟ. Τι υποστήριξε ο Μοντέστο, τι αποκάλυψε ο Βρέντζος, γιατί ενοχλήθηκε ο ΠΑΟΚ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και όσα του καταμαρτυρά ο παρατηρητής Κωνσταντίνος Βρακάς έδωσε κατά την απολογία του ο Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Γάλλος, πρώην άσος των "ερυθρόλευκων" και νυν αθλητικός διευθυντής τόνισε: "Επέστρεψα στην Ελλάδα πριν από επτά μήνες. Δεν μιλάω καθόλου ελληνικά. Έχω παίξει πάνω από 20 χρόνια ποδόσφαιρο και ποτέ δεν είχα προβλήματα. Πάντα σέβομαι τους αντιπάλους μου.

Μετά το τέλος του αγώνα πήγα να πάρω τους παίκτες και να φύγουμε, όταν και δέχθηκα επίθεση από διαπιστευμένους οπαδούς της ΑΕΚ. Ήταν εκεί ο παρατηρητής και του είπα στα αγγλικά 'βλέπετε ότι με χτυπάνε και πρέπει να το γράψετε'.

Δεν τον απείλησα και δεν τον ακούμπησα. Αν το έκανα, το έκανα άθελά μου. Αλλά δεν τον ακούμπησα ποτέ. Αρνούμαι τα όσα έχει γράψει, δεν ξέρω γιατί τα έχει γράψει όλα αυτά. Πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος".

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος κατήγγειλε ότι ο γιος του κ. Βρακά παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ!

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για τον τρόπο που κατά τη γνώμη τους κινείται η επιτροπή εφέσεων. Από τον ΠΑΟΚ τονιζόταν σχετικά ότι "τελικά κάμερα υπάρχει και σήμερα ζητήθηκε το υλικό της από την αθλητική βία. Το συμβούλιο ζήτησε επειγόντως το υλικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK