Καραπαπάς: "Ακούστηκαν απίστευτες εκφράσεις στη συνέντευξη Τύπου"

O Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς φιλοξενήθηκε στο "Sport 24 Radio 103,3" και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου κι ενημέρωσε πως οι "ερυθρόλευκοι" θα τοποθετηθούν επισήμως μέσα ανακοίνωσης.

Καραπαπάς: "Ακούστηκαν απίστευτες εκφράσεις στη συνέντευξη Τύπου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Αθλητικό Magazino του "Sport 24 Radio 103,3" με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι φιλοξενήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε σ' όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το επεισόδιο που συνέβη στη συνέντευξη Τύπου με δημοσιογράφους και τον Μάρκο Σίλβα, ενώ ενημέρωσε πως οι "ερυθρόλευκοι" θα τοποθετηθούν επίσημα για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι δηλώσεις του στον " Sport 24 Radio 103,3":

"Ο Ολυμπιακός τοποθετείται πάντα με νηφαλιότητα και επισήμως. Ούτε με πολύωρες συζητήσεις, ούτε με τίποτα άλλο. Εμείς μιλάμε πολύ σοβαρά για το ποδόσφαιρο. Απ' ότι φαίνεται εμείς θα τιμωρηθούμε. Η αίθουσα που είχε επιλεχθεί για το αντί-ντόπινγκ κοντρόλ μετατράπηκε σε κρατητήριο".

Για το συμβάν με τον κ. Σίλβα στη συνέντευξη Τύπου: "Πήγαμε στη συνέντευξη Τύπου με τον κ. Σίλβα, παρότι πέταγαν δακρυγόνα. Η ατμόσφαιρα που αντιμετωπίσαμε ήταν εξέδρας κι όχι συνέντευξης Τύπου. Ακούστηκαν εκφράσεις όπως "άντε ρε ξεφτίλα". Το μεγάλο θέμα είναι το ποδόσφαιρο. Την πληρώνουν οι ομάδες που είναι τα θύματα. Θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα σας καλύψει απόλυτα".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει εκ νέου στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: "Ο Ολυμπιακός είναι από τη φύση του μία ομάδα που στις δυσκολίες περνάει καλύτερα".

Για τις δηλώσεις του κ. Σπανού: "Θα τοποθετηθούμε επίσημα σε λίγο".

Θυμηθείτε το επεισόδιο στη συνέντευξη Τύπου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΣΑΤ: "Άσχετοι ή 'δημοσιογράφοι';"

ΠΑΟΚ: "Να σταματήσει και το πρωτάθλημα"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να παραμένει στα χέρια των καταστροφέων του"!

Σπανός: "Άδικη η ματαίωση, να κάτσουν όλοι οι ιδιοκτήτες στο ίδιο τραπέζι"

ΠΑΕ Ξάνθη: "Να βρεθούν σ' ένα τραπέζι μόνο οι ιδιοκτήτες των ομάδων"

Κυριάκος: "Πηγή του κακού η διαφθορά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK