Με αλλαγές κόντρα στον Παναιγιάλειο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο, με τον Μάρκο Σίλβα να συμπεριλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή των "ερυθρόλευκων". Δείτε αναλυτικά τους "εκλεκτούς" του Πορτογάλου τεχνικού.

Με αλλαγές κόντρα στον Παναιγιάλειο
INTIME SPORTS

Το πρωί της Τρίτης (1/12) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης, με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο, στο Αίγιο.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες συνέχισε σε φουλ ρυθμό, έντονο ατομικό με μπάλα έκανε ο Αλμπέρτο Μποτία, όπως και ο Φελίπε Πάρντο. Ο Σαλίνο ταλαιπωρείται από ένα πρήξιμο στο γόνατο (πλήγμα στην προπόνηση) και προφυλάχθηκε, κάνοντας ατομικό. Το πρόγραμμά του συνεχίζει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Θεραπεία έκαναν οι Πουλίδο και Χουτεσιώτης. Εκτός από τους τραυματίες, ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής προκειμένου να ξεκουραστούν τους Ρομπέρτο, Δημήτρη Σιόβα, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Κώστα Φορτούνη και Μπράουν Ιντέγε.

Αναλυτικά: Καπίνο, Κατσιμήτρος, Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Κασάμι, Κολοβός, Σαλίνο, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK