Μια προπόνηση και αποστολή ο Παρέδες!

Ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε και στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, όμως για ακόμη μια φορά ο Τσόρι Ντομίνγκες βρίσκεται εκτός. Ντεμπούτο σε 18άδα για τον Παρέδες που έχει κάνει μόλις μία προπόνηση.

Μια προπόνηση και αποστολή ο Παρέδες!

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι κανονικά στην αποστολή κόντρα στους "κίτρινους" της Θεσσαλονίκης για την ρεβάνς Κυπέλλου, την Πέμπτη (2/2, 19.30). Ήταν κάτι αναμενόμενο, αφού πρόθεση του Μπέντο ήταν εξ αρχής να έδινε ανάσες στον Ιντέγε, ενώ όλα δείχνουν ότι σκοπεύει να παρατάξει έναν Ολυμπιακό αλά… "Κλ. Βικελίδης". Δηλαδή με 4-4-2 και επιθετικό δίδυμο τους Καρντόσο – Ανσαριφάρντ.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Παρέδες στη 18άδα παρά το γεγονός ότι έχει κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα. Για να πάρουν ανάσες έμειναν έξω οι Ντε Λα Μπέγια και Ιντέγε, ενώ ο Καπίνο θα δει το ματς από την εξέδρα, αφού φαίνεται πως άλλαξε ο Μπέντο ξανά το ροτέισον στον "άσο". Αυτή τη φορά ο Λεάλι θα παίζει στο Κύπελλο και ο Καπίνο στο πρωτάθλημα.

Στην εξέδρα θα κάτσουν επίσης οι Μποτία (ένιωσε εκ νέου σφίξιμο στη γάμπα), Καμπιάσο (λόγους τακτικής) και Ντομίνγκες (δεν είναι στα πλάνα του).

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ρομαό, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Φορτούνης, Λεάλι, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Παρέδες, Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK