Οι σίγουροι της ενδεκάδας και το δίλημμα για το τέρμα

Με τον Ομάρ πλέον εκτός πλάνων, ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως έχει κατασταλάξει για την ενδεκάδα του μεγάλου τελικού με την ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ.

Οι σίγουροι της ενδεκάδας και το δίλημμα για το τέρμα

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία του τελικού του Κυπέλλου (Σάββατο, 20:30), απομένουν λίγα 24ωρα και ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ. Έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό, αφού το ερωτηματικό σχετικά με τον τερματοφύλακα παραμένει. Όπως φαίνεται ο Πορτογάλος προπονητής θα αποφασίσει λίγο πριν από τη σέντρα σε ποιον θα δώσει τα γάντια: στον Στέφανο Καπίνο που έπαιξε σε όλα τα εφετινά ματς Κυπέλλου ή στον Ρομπέρτο που είναι ο βασικός τερματοφύλακας και η εγγύηση κάτω από τα δοκάρια στα μεγάλα ματς;

Βέβαια, ερωτηματικό υπάρχει και στη μεσαία γραμμή. Ο Μιλιβόγεβιτς θεωρείται σίγουρος για την αρχική ενδεκάδα, ωστόσο ο Σίλβα βάζει στη ζυγαριά Καμπιάσο-Κασάμι για να καταλήξει ποιον από τους δύο θα χρησιμοποιήσει. Υπάρχει ένα μικρό προβάδισμα για τον δεύτερο, ωστόσο η εμπειρία του Καμπιάσο σε τέτοια παιχνίδια παίζει ρόλο και ίσως είναι καταλυτική για την τελική απόφαση.

Κατά τα λοιπά, ο Σαλίνο ήταν... σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει εκτός αποστολής, αλλά μετά τον τραυματισμό του Ομάρ, θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μαζουακού θα είναι στο αριστερό, ενώ οι Μποτία και Ντα Κόστα θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ.

Σίγουρη θέση έχουν και οι Φουστέρ, Ερνάνι, Φορτούνης, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ιντέγε. Ο Ντουρμάζ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κερδίσει φανέλα βασικού, αφού οι μέχρι τώρα δοκιμές του Μάρκο Σίλβα δείχνουν ξεκάθαρη προτίμηση στον Ερνάνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK