Ορίσαν… νύχτα τον αγώνα Κυπέλλου Σπάρτη - Ολυμπιακός

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά οι υπάλληλοι της Επιτροπής φαίνεται ότι είχαν… ρομαντικές διαθέσεις ή άγνοια.

Ορίσαν… νύχτα τον αγώνα Κυπέλλου Σπάρτη - Ολυμπιακός

Δεν εξηγείται αλλιώς ο ορισμός του αγώνα του Ολυμπιακού στο δημοτικό της Σπάρτης με αντίπαλο την τοπική ομάδα στις 17:15 την Πέμπτη 15/12.

Λεπτομέρεια: το γήπεδο δεν διαθέτει προβολείς αν και η προκήρυξη αναφέρει ότι είναι υποχρεωτική η χρήση τους. Και εντάξει, Δεκέμβρη μήνα το πρώτο 45λεπτο μπορεί να γίνει μετά δυσκολίας υπό το φως της ημέρας. Το δεύτερο όμως; Το παιχνίδι λοιπόν, κατόπιν συνεννοήσεων με τοCosmoteTvάλλαξε ώρα και θα αρχίσει στις 15.00.

Άλλα δύο παιχνίδια όμως, ορίστηκαν σχετικά αργά αν και τα γήπεδα τους επίσης, δεν έχουν προβολείς. Ο λόγος για τον αγώνα Αγροτικός Αστέρας - Ξάνθη και Αιγινιακό -Αστέρας Τρίπολης που είχαν αρχική ώρα έναρξης 19.30 και 17.15 αντίστοιχα. Τελικά, με το νέο πρόγραμμα θα διεξαχθούν στις 15:00.

Τα λάθη όμως, είχαν και συνέχεια… Η επιτροπή όρισε τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Πανσερραϊκό την Τρίτη (13/12) αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης παίζει την Κυριακή 11/12 με την Κέρκυρα στο πρωτάθλημα και δεν μεσολαβούν τα δύο πλήρη 24ωρα που απαιτεί ο κανονισμός. Έτσι, το παιχνίδι μετατέθηκε για την Πέμπτη 15/12.

Επίσης, πρόβλημα υπάρχει και με τον Πλατανιά καθώς ορίστηκε να παίξει την Πέμπτη 15/12 στο Κύπελλο με τα Χανιά ενώ έχει πρωτάθλημα δύο ημέρες αργότερα,στις 17/12 με τον Ατρόμητο (ούτε εδώ τηρείται ο κανονισμός).

News 24/7

24MEDIA NETWORK