Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 1-1 (διακοπή)

Σε ένα ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω ρίψεις αντικειμένων (διεκόπη λίγο πριν το τέλος), η Παναχαϊκή προηγήθηκε νωρίς και έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, αλλά ο Φετφατζίδης ισοφάρισε και... έδιωξε τα μαύρα σύννεφα από την Πάτρα (1-1). Φωνάζουν για τη διαιτησία οι γηπεδούχοι που έπαιξαν από το 37' με παίκτη λιγότερο. Επεισόδια και μαχαιρώματα πριν τη σέντρα.

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 1-1 (διακοπή)

Μέχρι το σημείο που βλέπαμε ποδόσφαιρο (γιατί είχαμε ένταση, διακοπές και ουκ ολίγα άτομα να περιφέρονται πέριξ του αγωνιστικού χώρου), είδαμε μία Παναχαϊκή να βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό και αυτός να νιώθει να απειλείται το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Το γκολ του Γκούρτσα στο 4' μετά την αδράνεια της άμυνας των Πειραιωτών έδωσε ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αλλά και την ευκαιρία στον Ζαρντίμ να δει τις λεγόμενες ρεζέρβες κάτω από αντίξοες συνθήκες. Το 72%-28% υπέρ του Ολυμπιακού στην κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος δείχνει την εικόνα του ματς, ωστόσο οι Κυπελλούχοι έβγαζαν αρκετά προβλήματα στο παιχνίδι και δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

Η ρεβάνς, όμως, χάλασε στο 37' όταν ο διαιτητής Δημητρόπουλος άφησε άδικα την Παναχαϊκή με παίκτη λιγότερο. Ο Φουστέρ κέρδισε τη δεύτερη κίτρινη του Βοσκόπουλου σε ανύπαρκτο (όπως φάνηκε καθαρά στο ριπλέι) τάκλιν και ο Ολυμπιακός πήρε το αριθμητικό πλεονέκτημα και την ψυχολογία.

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει. Ο Φετφατζίδης (ο οποίος είχε να σκοράρει από τις 22 Απριλίου) ήταν αυτός που στο 57ο λεπτό έλυσε τον γόρδιο δεσμό και ουσιαστικά έδιωξε τα... μαύρα σύννεφα από την Πάτρα, καθαρίζοντας την πρόκριση για τον Ολυμπιακό.

Η συνέχεια δεν περιλάμβανε πολύ ποδόσφαιρο. Το... γυρίσαμε στον... στίβο με... ρίψεις αντικειμένων από ανεγκέφαλους οπαδούς των γηπεδούχων. Αυτό προκάλεσε διακοπές με σημαντικότερη αυτή λίγο πριν το τέλος, όπου μπήκαν οπαδοί στο γήπεδο, αποχώρησε ο διαιτητής και οι παίκτες περίμεναν υπομονετικά την επανέναρξη.

Οταν μετά από περίπου μισή ώρα ο αγώνα άρχισε ξανά, οι ανεγκέφαλοι δεν άκουσα τις εκκλήσεις της Παναχαϊκής και παρά τις απειλές του διαιτητή, συνέχισαν τις ρίψεις αντικειμένων με αποτέλεσμα να υπάρξει οριστική διακοπή στο 86ο λεπτό. Οι... ηλίθιοι νίκησαν την τραγική διαιτησία και τον κακό Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου και περιμένει το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Καβάλα.

Το live του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Καραμανλής, Φατιόν, Ντιόγκο (65' Κοιλιάρας), Βοσκόπουλος, Γκούρτσας, Ουρτάδο (42' Κοκκίνης), Ντίνας (77' Βασιλαντωνόπουλος), Σαλαμαστράκης, Βουνκ.

Ολυμπιακός: Μέγκιερι, Μασάντο (58' Ιμπαγάσα), Παπάζογλου, Φέϊσα (46' Τζεμπούρ), Μήτρογλου, Κοντρέρας, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Ντιακιτέ, Γκρέκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK