Πανό για τη Μακεδονία στη Θύρα 7!

Λίγες μετά το δυναμικό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τοποθετήθηκαν και εκείνοι ξεκάθαρα μέσα από πανό που ύψωσαν στο πέταλο της Θύρας 7, κατά τη διάρκεια του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Δείτε τη σχετική PHOTO.

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ελλάδα και Σκόπια έχουν μπει σε διαπραγματεύσεις με σκοπό την οριστική επίλυση όσον αφορά στη χρήση του ονόματος "Μακεδονία" από τη γειτονική χώρα και στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε μάλιστα την περασμένη Κυριακή συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο διάστημα σε αρκετά γήπεδα της χώρας έκαναν την εμφάνισή τους πανό με αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα και το βράδυ της Τετάρτης (24/1) ήταν η σειρά των φίλων του Ολυμπιακού να πάρουν θέση.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα των Πειραιωτών με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ύψωσαν πανό στο πέταλο της Θύρας 7 το οποίο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: "Η Μακεδονία είναι ελληνική", έγραφε αυτό με γαλανόλευκα χρώματα.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

News 24/7

24MEDIA NETWORK