Ρεβάνς για τα γεγονότα της Τούμπας

Η πολεμική ατμόσφαιρα της Τούμπας στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου έχει κάνει έξω φρενών τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να βρουν τους υπεύθυνους.

Ρεβάνς για τα γεγονότα της Τούμπας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ενημερώθηκαν με κάθε λεπτομέρεια για τα γεγονότα της Τούμπας και προτίθενται να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι ενεπλάκησαν στις σκηνές ντροπής.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν ότι "όπλο" έχουν στα χέρια τους και να φτάσουν είτε στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου είτε στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, μέλη της αποστολής κατήγγειλαν μέχρι και επίθεση από αστυνομικούς, ενώ μέχρι και ο στωικός Μίτσελ επεσήμανε ότι "το πράγμα ξέφυγε".

Αναφορικά με το δυσάρεστο περιστατικό που είχε πρωταγωνιστή τον Σαλίνο, εξάλλου, (σ.σ. του πέταξαν μπανάνα), οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, αφού η σχετική εικόνα έχει κάνει το γύρο του κόσμου και, ως γνωστόν, σε τέτοια ζητήματα η UEFA εξαντλεί την αυστηρότητά της.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τέλος, έχει ήδη υποσχεθεί στους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί κάτι ανάλογο.

Διαβάστε ακόμη:

Όλη η αρθρογραφία του ημιτελικού της ντροπής

Σαββίδης στη superBALL: "Έπρεπε να τιμωρήσουμε τον Ολυμπιακό"

Όλα τα ρεπορτάζ από την Τούμπα (VIDEOS+PHOTOS)

Φωτιά στο μαγαζί του Τζαβέλλα!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0 (VIDEOS)

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια στην Τούμπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK