Συνάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου με οπαδούς του Ολυμπιακού!

Σοβαρό επεισόδιο λίγο έλειψε να συμβεί στο Ολυμπιακό Στάδιο όταν οπαδοί του Ολυμπιακού που πήγαιναν στο ΟΑΚΑ για τον τελικό με την Ξάνθη, συναντήθηκαν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που αποχωρούσε από το ΟΑΚΑ.

Συνάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου με οπαδούς του Ολυμπιακού!
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιαννακόπουλος έφευγε από το ΟΑΚΑ όπου είχει πάει για να παρακολουθήσει τα παιδιά του να παίρνουν μέρος σε αγώνες στίβου, ωστόσο εκείνη την ώρα μηχανοκίνητη πορεία οπαδών του Ολυμπιακού ανέβαινε προς το γήπεδο για το ματς με την Ξάνθη.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και λίγο έλειψε να γίνει επεισόδιο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόλαβε και απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του από το σημείο χωρίς να γίνει το παραμικρό, αλλά δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός.

Ευτυχώς ο κ. Γιαννακόπουλος εγκατέλειψε το σημείο την τελευταία στιγμή προτού συγκεντρωθούν περισσότεροι οπαδοί και ξεφύγει η κατάσταση.

Από το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχολίαζαν πως " εδώ και χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στοχοποιείται και λοιδορείται από συγκεκριμένη κατεύθυνση χωρίς να έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για το επεισόδιο και θα ξέρουμε ποιοι είναι αν του συμβεί κάτι. Είναι όσοι απολαμβάνουν καθεστώς ατιμωρησίας για όσα λένε και κάνουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK