Βαλντές: "Με χτύπησαν με κλωτσιά στα γεννητικά όργανα"

Ο Νέλσον Βαλντές περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, μετά από τη λήξη του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βαλντές: "Με χτύπησαν με κλωτσιά στα γεννητικά όργανα"
INTIME SPORTS

"Μετά από το σφύριγμα της λήξης, μπήκαν οπαδοί και πήγαμε προς τη φυσούνα για να μπούμε στα αποδυτήρια, αλλά εκεί επικρατούσε χαμός", δήλωσε αρχικά στην αθλητική εφημερίδα "Γαύρος".

"Έβλεπα κόσμο να χτυπά παίκτες μας κι εμείς προσπαθούσαμε να αμυνθούμε. Κάποια στιγμή δέχτηκα δύο μπουνιές στην πλάτη και μία κλωτσιά στα γεννητικά όργανα, η οποία με έκανε να γονατίσω. Αμέσως μετά κάποιος με τράβηξε από τα μαλλιά και με σήκωσε, δεχόμενος παράλληλα μπουνιές και κλωτσιές από ανθρώπους με πορτοκαλί φανέλες".

"Μπορώ να καταλάβω ως ένα σημείο να κάνουν επεισόδια οι οπαδοί. Αλλά το να υπάρχουν επιθετικές και βίαιες συμπεριφορές από ποδοσφαιριστές προς άλλους ποδοσφαιριστές είναι κάτι που δεν μπορώ να το συλλάβω. Ο Βίτορ στο πρώτο παιχνίδι μού ζήτησε τη φανέλα μου και στο δεύτερο με χτυπούσε και με έβριζε. Είμαστε επαγγελματίες και μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούμε συμπαίκτες. Τι θα γίνει τότε; Τι θα μου πει; Ο Στοχ τι θα μου πει αν με δει στο δρόμο;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK