Με 17 παίκτες στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός Βόλου

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό. Αναλυτικά η αποστολή του Σούλη Παπαδόπουλου.

Με 17 παίκτες στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός Βόλου

Την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς του ποδοσφαιριστές βρήκε ο Σούλης Παπαδόπουλος ενόψει του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε την αποστολή, αφήνοντας εκτός τους Στρατηλάτη, Ντάσιο, Αρβανίτη, Καρρά, Μπουτζίκο, Μοράν, Λεόν, Φερνάντες, Γουόρντεν και Ντεπέτρις.

Αναλυτικά η αποστολή η οποία αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές: Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Διαμαντόπουλος, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Καραμανλής, Κυζιρίδης, Δασκαλάκης, Νάστος, Νικολόπουλος, Αλαμάνης, Κεσίδης, Πολύζος, Γκουγκούδης, Παναγιώτου, Χρυσοστομίδης, Ζέρης

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα