Αλαφούζος: "Οπως έστρωσες θα κοιμηθείς"!

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος, τονίζοντας ότι η υπεροπτική στάση των "ερυθρολεύκων", τα όσα έχουν εκείνοι κάνει στο παρελθόν, το ότι "ελέγχει ομάδες περνώντας με το έτσι θέλω το δικό του", είναι αυτά που πυροδοτούν τις αντιδράσεις και δημιουργούν θυμό.

Αλαφούζος: "Οπως έστρωσες θα κοιμηθείς"!
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στις σχέσεις των "πρασίνων" με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη και αποκάλυψε πως υπάρχει σκέψη για μετακίνηση φιλάθλων στα μεταξύ τους ματς στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στο "Αθλητικό Metropolis" της Θεσσαλονίκης:

" Τα χθεσινά επεισόδια ήταν αναπόφευκτα έπειτα από τη συμπεριφορά που είχε δεχθεί ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Δεν ήταν σωστό, αλλά όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Θυμηθείτε τι είχε γίνει και με μας. Η Ριζούπολη, το Καραϊσκάκη που μπήκαν μέσα και χτύπησαν παίκτες μας, αλλά και τώρα τελευταία, πάλι στο Καραϊσκάκη, όπου ο διαιτητής σφύριξε νωρίτερα τη λήξη γιατί μπήκαν μέσα στο γήπεδο οπαδοί. Υπάρχουν και μηνύσεις σε εκκρεμότητα, του Σισέ κατά του Μαρινάκη ή και το αντίθετο, δεν θυμάμαι καλά. Τα πράγματα είχαν εκτραχυνθεί εδώ και καιρό, κάποια στιγμή θα έσκαγε ο θυμός.

Ελπίζω να καταλάβει ο Ολυμπιακός ότι με την υπεροπτική στάση που έχει και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο πυροδοτεί αντιδράσεις. Έχει καλές σχέσεις με κάποιες ομάδες, τις ελέγχει, όλοι ξέρουμε ποιες είναι. Θέλει να περάσει με το έτσι θέλω το δικό του, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται. Όποιος δεν πάει μαζί του την πληρώνει κιόλας, όπως για παράδειγμα ο Απόλλωνας".

Για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ είπε:

" Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία καλή σχέση σε επίπεδο διοικήσεων κι ένα υψηλό επίπεδο οπαδικών επαφών. Έχω μιλήσει με τον κ. Σαββίδη κι αυτός έχει την θέληση και προσπαθεί να επιβληθούν όροι ισότητας και ιδιαίτερα στην διαιτησία.

Απ’ ότι γνωρίζω και από τον Παναθηναϊκό και από τους οργανωμένους έχει γίνει μία επαφή με την θύρα 4 για να έρθουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην Αθήνα στο ματς των πλέι οφ και αντίστοιχα στο άλλο παιχνίδι. Θέλουμε πάρα πολύ να γίνει. Άλλο ο ανταγωνισμός, αλλά να δείξουμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε όπως κάναμε και παλιά".

Σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου, ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" σημείωσε:

" Είμαι βέβαιος ότι δεν θα γίνει τίποτα. Είναι ντροπή να μας δίνουν μόνο από 21.000 εισιτήρια. Εντάξει, να υπάρχουν μερικές κενές θέσεις, αλλά με ένα όριο. Αυτό είναι υπερβολές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK