Αναστασίου: "Ο Εσιέν δεν θα είναι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ"

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Τι είπε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τους Σάντσεθ-Εσιέν.

Αναστασίου: "Ο Εσιέν δεν θα είναι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

"Θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε αρκετά παιδιά. Σημειώσαμε τρία όμορφα γκολ, βγάλαμε συνδυασμούς, παίξαμε για μεγάλα διαστήματα σε υψηλή ένταση. Κρατάμε το αποτέλεσμα, την καλή εμφάνιση και το σημαντικό πως ξεκινήσαμε το πρώτο ματς με νίκη στους ομίλους. Τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ".

Για τον Βέμερ: "Είναι νωρίς να πούμε για το ματς της Κυριακής. Το σημαντικό είναι πως επανήλθε, έδειξε πως είναι καλά. Τα 90 λεπτά είναι τελείως διαφορετικά".

Για Σάντσεθ και Εσιέν: "Ο Τελάντερ θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. Ο Εσιέν δεν θα είναι στην αποστολή, ο Σάντσεθ σήμερα δεν είχε ενόχληση και θα δούμε την κατάστασή του. Αν είναι φιτ θα είναι στην αποστολή".

Για τον Κλωναρίδη: "Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό".

Για τον βοηθό προπονητή στη θέση του Βονόρτα: "Δεν θα ήθελα να πω ποιος είναι. Έγιναν κάποιες συζητήσεις και νομίζω πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει η ανακοίνωση του νέου συνεργάτη".

Για την εικόνα του Νίνη: "Ξέρετε δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά. Όπως όλα τα παιδιά, προσπάθησαν, έβγαλαν διάθεση, σοβαρότητα και αντιμετώπισαν σωστά το παιχνίδι. Από την στιγμή που υπάρχουν αυτά τα παιδιά, όλοι υπολογίζονται ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού και κατά πόσο είναι συνεπής. Τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς την μπάλα και αυτό είναι σημαντικό. Το λέω γενικά για όλους τους παίκτες όχι για τον Σωτήρη που ήταν η ερώτηση σας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK