"Κίνδυνος προβοκάτσιας για επεισόδια"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προειδοποιώντας τους φιλάθλους της ενόψει του αγώνα Κυπέλλου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με την Παναχαϊκή.

"Κίνδυνος προβοκάτσιας για επεισόδια"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με μια εκτός κάθε λογικής ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημιουργεί κλίμα εναντίον του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζοντας τη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο ως αγώνα ειδικών συνθηκών.

Έχοντας λάβει υπόψη της την πιθανότητα προβοκάτσιας με δημιουργία επεισοδίων εις βάρος της ομάδας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε (όπως κατεγράφη και στα πρακτικά) στη σύσκεψη μέτρων ασφαλείας με συμμετοχή Αστυνομίας και Παναχαϊκής, τόσο να μην της χορηγηθούν εισιτήρια όσο και να απαγορευτεί η οργανωμένη αλλά ακόμα και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Παρά ταύτα η Παναχαϊκή έχει ήδη διαθέσει εισιτήρια σε φερόμενους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχοντας πάρει την άδεια της Αστυνομίας, θέλει να τους ομαδοποιήσει τοποθετώντας τους σε μια κερκίδα. Άλλωστε τους καλεί μέσω της ανακοίνωσής της να καθίσουν σε συγκεκριμένη εξέδρα. Προς τι άραγε όλα αυτά; Αναρωτιόμαστε ποιους σκοπούς εξυπηρετούν οι ενέργειες της Παναχαϊκής.

Μετά την έκδοση της υπουργικής αποφάσεως περί απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης μόνον, ο Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή στον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και την κοινοποίησε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Κοντονή, στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτική Ελλάδας και στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου, ζητώντας επιπλέον μέτρα για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.

Κατόπιν αυτών απευθύνουμε έκκληση σε κάθε φίλαθλο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ναμηνμεταβεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για την παρακολούθηση του αγώνα Κυπέλου μεταξύ της Παναχαϊκής και της ομάδας μας.Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος προβοκάτσιας για επεισόδια."

News 24/7

24MEDIA NETWORK