Με νέα πρόσωπα κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (28/10, 19:30) με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία έχει αρκετά νέα πρόσωπα. Δείτε αναλυτικά

Με νέα πρόσωπα κόντρα στον Λεβαδειακό

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (25/10, 19:30) πραγματοποίησε σήμερα (27/10) το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των "πράσινων" είχε στην αρχή ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας και πάσες, ακολούθως χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έπαιξε παιχνίδια κατοχής και το άλλο έπαιξε παιχνίδια πίεσης σε μικρούς χώρους και άπαντες ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Οι Ράσμους Τελάντερ και Σέρχιο Σάντσεθ έκαναν ατομικό και θεραπεία, ενώ Μάικλ Εσιέν και Κωνσταντίνος Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Βοιωτούς, που θα διεξαχθεί στο "Απόστολος Νικολαϊδης", για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Λαγός, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ. και Λάμπρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK