Μέντες και Νάνο στο Contra.gr: "Το απολαύσαμε"

Μπορεί να μην σκόραραν, ωστόσο τόσο ο Ντέιβιντ Μέντες όσο και ο Νάνο εξελίχθηκαν σε πρωταγωνιστές της θριαμβευτικής νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Σαββάτου. To Contra.gr τους συνάντησε μετά το τέλος του ματς.

Μέντες και Νάνο στο Contra.gr: "Το απολαύσαμε"
INTIME SPORTS

Μέντες: "Ενας φανταστικός Μπεργκ"

Κατά γενική ομολογία νικήσατε δίκαια...

"Σαφώς και αξίζαμε να νικήσουμε. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι και από τι φάνηκε μέσα στο γήπεδο ήμασταν απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχος μας. Ημασταν και λίγο τυχεροί σε κάποιες φάσεις και έτσι τα καταφέραμε. Θα μπορούσαμε βέβαια να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ από το πρώτο μέρος".

Περίμενες όμως ένα τέτοιο σκορ;

"Δεν περίμενα ότι θα κερδίζαμε τόσο εύκολα, πρέπει να το πω αυτό. Και εδώ που τα λέμε η δουλειά μας δεν ήταν καθόλου εύκολη, απλώς το κάναμε να φαίνεται έτσι με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Κάναμε, όπως πάντα άλλωστε, το σωστό focus στα κομμάτια που έπρεπε και έτσι φτάσαμε στο 4-1".

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης;

"Για μένα το ομαδικό πνεύμα, το οποίο άλλωστε διακρίνει πάντα αυτήν την ομάδα και φυσικά ο Μάρκους Μπεργκ. Ο,τι και να πούμε γι' αυτόν είναι λίγο, σήμερα ήταν για μία ακόμη φορά φανταστικός".

Τη δική σου απόδοση πως την κρίνεις;

"Να μιλήσω για μένα δεν θέλω. Οπως σου είπα πριν εδώ υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Πραγματικά σ' αυτήν την ομάδα έστω και δύο παίκτες να μην παίξουν καλά, υπάρχει πρόβλημα".

Μπροστά σας πλέον έχετε τα πλέι οφ....

"Πλέι οφ; Ας γιορτάσουμε λίγο πρώτα και μετά θα συγκεντρωθούμε στα πλέι οφ. Φυσικά ο στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Τώρα όμως μπουζούκια. Εχω ξαναπάει, μου άρεσε και θα ξαναπάω και σήμερα (γέλια)".

Νάνο: "Το απολαύσαμε..."

Φαίνεσαι ευτυχισμένος ή είναι η ιδέα μας;

"Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Σκεφτόμασταν εδώ και μέρες αυτό το παιχνίδι και τώρα που τα καφέραμε μπορώ να πω ότι υπάρχει μεγάλη ευχαρίστηση μέσα μου, το απολαύσαμε πραγματικά".

Πως προέκυψε αυτό το μεγάλο σκορ;

"Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα που πέρασε, ξέραμε άριστα το πως αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ Και κάπως έτσι ήρθε αυτός ο θρίαμβος".

Την Τετάρτη αρχίζει ένας μίνι μαραθώνιος στα πλέι οφ. Είστε έτοιμοι;

"Πρέπει να ξεκουραστούμε πρώτα, να φορτίσουμε λίγο τις μπαταρίες μας, να διασκεδάσουμε το βράδυ και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Τα πλέι οφ πάντως για μας είναι εξίσου σημαντικός στόχος".

Η επόμενη σεζόν σε βρίσκει και πάλι στον Παναθηναϊκό;

"Ναι, έχω συμβόλαιο με την ομάδα άλλωστε και μέχρι στιγμής η συνεργασία μας εξελίσσεται άψογα. Οπότε, ναι και του χρόνου εδώ θα είμαι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK