Τι είπε ο Στραματσόνι για την πίεση και τους τραυματισμούς

Ο Αντρέα Στραματσόνι δικαιολόγησε τους παίκτες του, αλλά ταυτόχρονα έστειλε το... μήνυμα λέγοντας πως η πίεση μίας μεγάλης ομάδας θέλει και ανάλογες προσωπικότητες. Τι είπε για τους τραυματισμούς.

Τι είπε ο Στραματσόνι για την πίεση και τους τραυματισμούς
Stramatsoni ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να κερδίσει για τέταρτο σερί παιχνίδι και ο Ιταλός τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. Υπεραμύνθηκε μεν των παικτών του, αλλά άφησε να εννοηθεί πως κάποια πράγματα οφείλονται και στην προσωπικότητα που δεν υπάρχει.

"Είμαστε ο Παναθηναϊκός. Όλοι έχουμε πίεση. Δεν είναι απλή φανέλα. Είναι του Παναθηναϊκού. Μετά από δύο ισοπαλίες, ακόμη και αν άξιζες να κερδίζεις, λογικό είναι να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Πρέπει να ζούμε με την πίεση. Η πίεση χρειάζεται προσωπικότητες", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Για δεύτερο σερί ματς κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Είμαι χαρούμενος για τον Μίγγο, καθώς ήταν το πρώτο του παιχνίδι και έπαιξε με προσωπικότητα. Η διαφορά με την Βέροια είναι πως στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, σήμερα δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε. Είπα στους παίκτες μου να μην δημιουργήσουν κακή ψυχολογία. Είναι απλά μια στιγμή. Μια ατυχία. Κάναμε 25-30 ευκαιρίες στα τελευταία ματς. Το πρόβλημα είναι όταν δεν δημιουργείς ευκαιρίες. Πιστεύω, και συγγνώμη κόουτς για αυτό (εννοεί τον προπονητή του Ηρακλή) την Κυριακή να βρούμε τον δρόμο προς τα δίχτυα".

Για τους τραυματισμούς και που οφείλονται, τόνισε: "Το συζητήσαμε με τον γιατρό και τον προπονητή φυσικής κατάστασης. Ένα πρόβλημα είναι ο νέος χλοοτάπητας στο βοηθητικό. Είναι κάτι μη αναμενόμενο. Είχαμε όμοιους τραυματισμούς και για αυτό επικεντρωθήκαμε σε αυτό. Το άλλο έχει διαφορετική εξήγηση.

Ο Σάμπα ή ο Λεντέσμα που είχαν μεγάλη αποχή. Ο Κουλιμπαλί ήρθε από τον Πλατανιά και άλλαξε περιβάλλον και προπόνηση. Το συζητάμε και ψάχνουμε τη λύση για να μην επαναληφθούν τα προβλήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK