Με απουσίες για την πρόκριση

Χωρίς πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Φωστήρα. Οι "κυανέρυθροι" θα προσπαθήσουν να κάνουν την ανατροπή του 1-0 με το οποίο ηττήθηκαν στον Ταύρο.

Με απουσίες για την πρόκριση

Ο Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κολοβό, Λαμπρόπουλο, Σπυρόπουλο και Κουλουχέρη. Οι πρώτοι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ και ο τρίτος έμεινε εκτός αποστολής, ενόψει Φωστήρα, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης (18/12), ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα.

Απών από την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην ομάδα του Ταύρου θα είναι και ο Θέμης Κουλουχέρης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο απέναντι στο Φωστήρα, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Στον αντίποδα, ο Ελευθερόπουλος στα πλάνα του μπορεί να υπολογίζει τον νεαρό επιθετικό της ομάδας, Μάρκο Ντούνη, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με το Φωστήρα

Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόκας, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Μπούζας, Οκόγιε, Αραβίδης, Ντούνης, Καμπάνταης, Διαμαντάκος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK