Αυτοί που ξέρουν από Ολυμπιακό

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που γνωρίζουν τι σημαίνει κρίσιμος αγώνας Κυπέλλου με τους "ερυθρόλευκους" στην Τούμπα (VIDEO).

Αυτοί που ξέρουν από Ολυμπιακό

Ο προημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο του 2011, πέρασε στην ιστορία τόσο για εξωαγωνιστικούς, όσο και για αγωνιστικούς λόγους. Για εξωαγωνιστικούς, κυρίως, για όσα προηγήθηκαν με την άνευ προηγουμένου επίδειξη δύναμης της Αστυνομίας και για αγωνιστικούς για το σπάνιο πάθος που επέδειξαν σε εκείνο το ματς οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα.

Από εκείνη την ομάδα του "Δικεφάλου" φορούν ακόμη την ασπρόμαυρη φανέλα έξι ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων, όμως, μόνο οι δύο είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε εκείνο το παιχνίδι, που έληξε με θρίαμβο (1-0) του ΠΑΟΚ. Αυτοί είναι οι Σαλπιγγίδης και Λίνο, που προσφέρουν ακόμη τις υπηρεσίες τους στον ΠΑΟΚ και τότε έπαιξαν κομβικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Ο Ελληνας επιθετικός, μάλιστα, είχε σημειώσει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Οσον αφορά τους υπόλοιπους τέσσερις παίκτες, ο Γιακουμής άνηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ αλλά τότε δεν έπαιρνε καθόλου χρόνο συμμετοχής, ο Γλύκος, επίσης, αλλά είχε δοθεί δανεικός στον Αγροτικό Αστέρα, ο Κάτσε τότε έκανε τα πρώτα του βήματα με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ και ο Στέφανος Αθανασιάδης ναι μεν είχε ξεκινήσει να αγωνίζεται με τους "μεγάλους" του "Δικεφάλου", αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε σε εκείνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK