Έτσι θα γίνει η... εκστρατεία

Αναβρασμός επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς σε συνεργασία με τους συνδέσμους, οι άνθρωποι της ΠΑΕ "τρέχουν" τα διαδικαστικά που αφορούν τη μετακίνηση των οπαδών της ομάδας στο ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι θα γίνει η... εκστρατεία

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα πούλμαν θα συγκεντρωθούν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στα Μάλγαρα και στις 15:00 του Σαββάτου (26/4) προγραμματίζεται να βρίσκονται στα διόδια Αφιδνών. Εκεί, αφού θα γίνεται έλεγχος από την αστυνομία, θα πηγαίνουν ανά γκρουπ 20 λεωφορείων στο ΟΑΚΑ.

Θα υπάρχουν τρεις πυρήνες με οπαδούς του ΠΑΟΚ: ο ένας θα είναι στα διόδια Αφιδνών, ο δεύτερος στην Ομόνοια και ο τρίτος στο γήπεδο. Σε εκκρεμότητα παραμένει πώς θα μετακινηθούν οι περίπου 2.500 φίλοι του "δικεφάλου" από τη νότια Ελλάδα στο γήπεδο, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν προγραμματίσει να μαζευτούν στην Ομόνοια για να προμηθευτούν εισιτήρια από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Πανελλήνιο Αθηνών.

Η αστυνομία, πάντως, η οποία δεν θέλει να γίνει συγκέντρωση στην Ομόνοια αναζητά το ακριβές σχέδιο προκειμένου η μετακίνηση να γίνει με συρμούς του ηλεκτρικού, ενώ όσοι πάρουν την απόφαση να ταξιδέψουν μεμονωμένα με ΙΧ καλούνται να σταματήσουν στα διόδια Αφιδνών κι εν συνεχεία να μετακινηθούν με τον κύριο όγκο των οπαδών του "δικεφάλου".

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου υπάρχουν πληροφορίες ότι οπαδοί άλλων μεγάλων ομάδων προτίθενται να "προσεγγίσουν" εκείνους του ΠΑΟΚ, επομένως καλό θα είναι όσοι ταξιδέψουν μεμονωμένα να μην φορούν διακριτικά και γενικώς να είναι πολύ προσεκτικοί.

Διαβάστε ακόμη:

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ

Βίτορ: "Ελπίζω να σκοράρω στον τελικό"

Τώρα χρειάζεται τον Μάρτενς

News 24/7

24MEDIA NETWORK