Γιατί ο Ίβιτς δεν έβαλε τον Τσίμιροτ

Αλλαγή στο 87' μπήκε ο Γκόικο Τσίμιροτ, με αποτέλεσμα η μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ να είναι αργή. Πώς δικαιολογήθηκε ο Ίβιτς;

Γιατί ο Ίβιτς δεν έβαλε τον Τσίμιροτ

Μεγάλη κουβέντα σήκωσε η απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς να μην χρησιμοποιήσει εξ αρχής τον Γκόικο Τσίμιροτ στη μάχη της Λεωφόρου παίζοντας με δίδυμο στα χαφ τους Κάνιας-Σάκχοφ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Βόσνιος χαφ " είχε ένα χτύπημα, ένα σκίσιμο στη γάμπα και δεν ήταν 100% έτοιμος ν' ανταγωνιστεί. Γι' αυτό δεν ήταν στην 11άδα".

Στο γενικότερο σχόλιό του, ο Σέρβος ανέφερε πως " δεν καταφέραμε να βγάλουμε την μπάλα μπροστά, δεν λειτουργήσαμε καλά και αυτό μας δημιούργησε άγχος. Ξέρω ότι μπορούμε καλύτερα. Υπάρχει το δεύτερο ματς και το περιμένω. Προσπάθησα με κάποιον τρόπο ν' αλλάξω πράγματα, με τις εσωτερικές αλλαγές και αυτές από τον πάγκο γιατί δεν έβλεπα αυτά που περίμενα. Είχαμε δύο φάσεις καθαρές, αλλά δεν μπορώ να πω πως ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε κάτι παραπάνω".

Για το αν πιστεύει στην ανατροπή, υποστήριξε ότι " κάποιες φορές μπορείς να βάλεις 4-5 γκολ, κάποιες άλλες δέχεσαι. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διορθώσουμε αυτά που δεν κάναμε καλά εδώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK