Γκσμπούρνινγκ: "Είναι τρέλα, πόλεμος"

Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ μίλησε για τις συνθήκες στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Γκσμπούρνινγκ: "Είναι τρέλα, πόλεμος"

Στο αμερικάνικο περιοδικό Sports Illustrated ο γκολκίπερ του Δικεφάλου είπε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: " Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματικά μισούν τους Ολυμπιακούς και το έδειξαν. Ετσι είναι εδώ τα πράγματα. Aν κάποιος παίκτης από το MLS έρθει ξαφνικά αμέσως στην Ελλάδα και δει την ατμόσφαιρα εδώ, θα θέλει να γυρίσει στο σπίτι του αμέσως. Ειδικά στα μεγάλα ματς θα πει 'τι γίνεται εδώ είναι μία τρέλα'. Μερικές φορές ένας αγώνας είναι σαν πόλεμος . Σίγουρα αυτό είναι το επικίνδυνο κομμάτι του ποδοσφαίρου εδώ".

Για τα δακρυγόνα που έριξε η Αστυνομία: " Περπάτησα στη φυσούνα για είκοσι δευτερόλεπτα και αμέσως ένιωσα να καίγονται τα μάτια μου. Ήταν τρελό".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: " Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό για όλους. Ολοι μιλούν για το ποδόσφαιρο. Ολοι βλέπουν ποδόσφαιρο και συζητούν στα καφέ όλη την ημέρα. Σαν παίκτης θες να παίζεις σε μία ομάδα με τέτοιους οπαδούς. Υπάρχει φυσικά μεγάλη πίεση για έναν παίκτη που παίζει σε μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Αν χάνεις μπορεί να σε περιμένουν οπαδοί για παράδειγμα στο αεροδρόμιο και να θέλουν να μάθουν τον λόγο που η ομάδα δεν τα πήγε καλά. Νιώθεις ότι ο κόσμος ζει και για την ομάδα. Στα καλά και στα δύσκολα. Σε όλη την πόλη ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μία ομάδα. Οι οπαδοί στηρίζουν πάντα την ομάδα. Ο κόσμος δίνει και την καρδιά του για την ομάδα. Κάνουν οτιδήποτε επιτρέπεται και μερικές φορές κάτι παραπάνω για να υποστηρίξουν την ομάδα. Έτσι τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τους αντιπάλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK