Εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου ο Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ξάνθης στην Τούμπα, έκανε αναφορά σε στον Φουκάκη για... χαλαρότητα και ξέσπασε για την διαιτησία, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει πιο σκληρός ειδικότερα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ivic MOTIONTEAM

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο έχεις κάποιες περιόδους που η ομάδα δεν τραβάει, δεν είναι αυτή που πρέπει. Το μόνο καλό σήμερα είναι ότι περάσαμε. Ο αντίπαλος σήμερα ήταν ανώτερος από εμάς. Στα προηγούμενα παιχνίδια με την Ξάνθη ήμασταν εμείς καλύτεροι. Τώρα πρόσφατα.

Σήμερα δεν μπορώ να πω ότι η Ξάνθη δεν άξιζε να περάσει. Όλες οι ομάδες περνάνε περιόδους που υπάρχει πρόβλημα. Εμείς τώρα μπορεί να περνάμε αυτή την περίοδο. Δεν ξέχασαν οι παίκτες μας να παίζουν μπάλα, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να ετοιμαστούμε ψυχολογικά γιατί σύντομα έχουμε παιχνίδι", είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός.

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ γυρνούσε τη μπάλα συνέχεια πίσω, είπε: "Όταν έχεις τον αντίπαλο πίσω από την μπάλα πρέπει να χρησιμοποιείς και τον τερματοφύλακα. Εμείς συνήθως αυτό το αντιμετωπίζουμε. Με τον τερματοφύλακα και στην πίεση του αντιπάλου αλλάζεις την πλευρά που έχεις την μπάλα. Χρησιμοποιείς τον τερματοφύλακα όταν χρειάζεται. Εγώ ζητάω να μην πηγαίνουν οι αμυντικοί μου σε ένας με έναν με τον αντίπαλο, τους ζητάω να γυρνούν την μπάλα σε αυτή την περίπτωση. Είναι νόμος του ποδοσφαίρου. Σήμερα δεν κάναμε αυτά που πρέπει μπροστά και πιεστήκαμε από τον αντίπαλο και ίσως για αυτό συνέβη αυτό".

Για τα παράπονα που έκανε για τον διαιτητή, δήλωσε: "Έχω παράπονα για κάποια πράγματα που συνέβησαν σήμερα. Φάουλ και κίτρινες που δε δόθηκαν σε βάρος της Ξάνθης και συμβαίνει συχνά σε βάρος μας. Στο παρελθόν κερδίσαμε πολλά παιχνίδια με κακή διαιτησία, αλλά δε γίνεται να συμβαίνει πάντα αυτό".

Τέλος, για τον... χαλαρό ΠΑΟΚ, είπε : "Συμφωνώ ότι σε πολλά παιχνίδια στο παρελθόν που οι αντίπαλοι έπαιξαν δυνατά και σκληρά. Όταν κάποιος κάνει σκληρά μαρκαρίσματα και στο πρώτο λεπτό να είναι πρέπει να δεχτεί κάρτα είτε παίκτης του ΠΑΟΚ είτε αντίπαλος. Και σήμερα δεν έγινε αυτό στους παίκτες της Ξάνθης. Στη φάση του πρώτου τάκλιν του Βαρέλα ενώ νομίζω δεν υπήρχε φάουλ, δέχτηκε κάρτα. Νωρίτερα οι παίκτες της Ξάνθης έκαναν σκληρά μαρκαρίσματα και δεν υπήρχε ούτε φάουλ, ούτε κάρτα. Εκεί κάποιος μας κοροϊδεύει. Και στα εκτός έδρας παιχνίδια συμβαίνει αυτό.

Όταν λάθη συμβαίνουν υπέρ μας εμείς το λέμε. Λέει κανένας πόσες φορές μας ακύρωσαν γκολ ή οι αντίπαλοι σκόραραν αντικανονικά και μέτρησε; Το γκολ στον Ηρακλή ήταν οφσάιντ και το λέω. Ήταν από τα λίγα αντικανονικά κέρδη για εμάς από τη διαιτησία. Όπως και το λάθος στο κόρνερ με την ΑΕΚ που εκεί πιο μετά βάλαμε γκολ. Δε θυμάμαι κάτι άλλο. Αν μιλήσουμε για τα λάθη σε βάρος μας μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Είχαμε και στο παρελθόν δυνατούς και σκληρούς αντιπάλους και τους παίξαμε καλύτερα από σήμερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK