ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΑΒΒΙΔΗ: Να φύγει ο Μαρινάκης από το ελληνικό ποδόσφαιρο! (VIDEO)

Ξέσπασε ο Ιβάν Σαββίδης για όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα. Χειμαρρώδης ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, ξέσπασε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μίλησε για τους διαιτητές, την Πολιτεία, την ΕΠΟ, το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΑΒΒΙΔΗ: Να φύγει ο Μαρινάκης από το ελληνικό ποδόσφαιρο! (VIDEO)

Ιδού όσα δήλωσε στον ΟΤΕ TV, σε ένα απίστευτο ξέσπασμα:

"Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη μπροστά σε όλους. Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία θετική κίνηση προς τα εμπρός και όλα αυτά προκαλούν αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που είδαμε σήμερα. Εγώ στη Νέα Υόρκη που ήμουν είπα τη φράση την οποία δυστυχώς δεν κατάλαβαν πολλοί: σήμερα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Εγώ θεωρώ ότι σε αυτό πρέπει να έρθει ένα τέλος. Μπορεί τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ απαιτώ αμέσως να διώξουν όλους τους διαιτητές. Δηλώνω τώρα ότι δεν είμαι τέτοιος όπως νομίζουν πολλοί. Εγώ απαιτώ αμέσως να απομακρυνθούν από το ποδόσφαιρο όλοι οι διαιτητές που έχουν λερώσει το όνομα τους μπροστά στον νόμο. Ζητώ ο διαιτητής να παραιτηθεί.

Μεταφέρω τα χαιρετίσματά μου στον Λονδίνο και στον κ.Μαρινάκη. Σύμφωνα με τις πλήροφορίες μου βρίσκεται εκεί. Είτε πρέπει να σταματήσουν αυτά τα πράγματα ή να φύγει από το ποδόσφαιρο. Εμείς δεν θα πάμε στον Πειραιά να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι. Το αποψινό ματς πρέπει να επαναληφθεί με ξένους διαιτητές. Εγώ λέω στους διαιτητές αυτό: μην παίζετε με τη φωτιά, οι ενέργειές σας σάς οδηγούν σε ποινικά αδικήματα! Δεν ξέρω τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί που προκάλεσε ο διαιτητής! Αυτά ποιος θα τα πληρώσει; Πόσο θα κάνουμε υπομονή. Πώς είναι δυνατόν σε ένα γεμάτο γήπεδο με 30.000 κόσμο ο διαιτητής να κάνει ό,τι γουστάρει; Αυτοί οι άνθρωποι δεν φοβούνται ούτε τον Θεό ούτε τον διάβολο. Εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου παρακολουθούσα όλα αυτά και ντρεπόμουν που είχα σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ θέλω η Αθήνα να τα ακούσει αυτά. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει ποδόσφαιρο μόνο εκεί. Δεν είναι Αθήνα μόνο η Ελλάδα. Τα αποφάγια της Αθήνας τα πετούν στους υπόλοιπους. Δεν δικαιολογώ τους φιλάθλους, αλλά είμαστε άντρες".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK