Με απουσίες στην πρεμιέρα του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό και στη συνέχεια ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Με απουσίες στην πρεμιέρα του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ
Τούντορ ΠΑΟΚ μπάσκετ

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα και σε αυτή συμμετείχαν οι Τσίμιροτ και Κ.Σαββίδης. Οι Κωνσταντινίδης , Κίτσιου και Μυστακίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Λέοβατς πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Κροάτης είχε φυσιολογική επιβάρυνση από τα δυο ματς που συμμετείχε μετά τον τραυματισμό του, χωρίς άλλο πρόβλημα. Τέλος, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εξασφάλισε άδεια και βρέθηκε στη Βουλγαρία, λόγω του τραυματισμού του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα εναντίον του Πανθρακικού, η οποία αποτελείται από τους:

Γλύκο, Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζά, Σκόνδρα, Γκολάσα, Χαρίση, Σάμπο, Τζιόλη, Κ. Σαββίδη, Αντόνις, Μακ, Κοροβέση, Κλάους, Πέλκα, Ζάιρο, Ροντρίγκες

Εκτίει με Παναιτωλικό ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συμπλήρωσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τέσσερις κίτρινες κάρτες και ως εκ τούτου ο Τούντορ είναι αναγκασμένος να τον στερηθεί σε ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς πρωταθλήματος. Σήμερα (27/10) γνωστοποιήθηκε ότι ο Ελληνας αμυντικός δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής εναντίον του Παναιτωλικού στην Τούμπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK