Με νέο "αίμα" απέναντι στον Απόλλωνα

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Με νέο "αίμα" απέναντι στον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα οι Μανώλης Πατράλης, Σάββας Τουμανίδης, Νίκος Βασαϊτης, Γιάννης Τσολακίδης, Γιώργος Κάκκο συμμετείχαν στην προπόνηση της Τρίτης και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης (25/9, 19:00).

Οι παίκτες που έπαιξαν στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν ειδικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός, πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ο Χέντβιχες Μαντούρο αισθάνθηκε μερικές ενοχλήσεις στον παλιό του τραυματισμό (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, προκειμένου να μην υπάρχει ρίσκο υποτροπής και τις προσεχείς μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα επανένταξης στις προπονήσεις.

Τέλος, ο Κώστας Λαγωνίδης αναχωρεί τα ξημερώματα της Τετάρτης με προορισμό το Γκινγκάμπ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League κόντρα στην Μετς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK