Ο Ίβιτς δεν... φοβάται τον Ιβάν και την πίεση του

Ποιος είπε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ νιώθει έξτρα πίεση πριν από τον τελικό του Κυπέλλου; Όση υπήρχε από τον Σαββίδη μέχρι εδώ υπάρχει και τώρα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έχοντας έρθει αντιμέτωπος με εσωτερικές κρίσεις, αγωνιστική και μη, κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν αισθάνεται έξτρα πίεση από τον Ιβάν Σαββίδη τώρα που υπάρχει η πρόκληση του Κυπέλλου.

Ο Σέρβος προπονητής νιώθει σίγουρος για τον εαυτού του και μετά από ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι " όλη τη χρονιά υπάρχει η πίεση. Τη χειριστήκαμε καλά μέχρι αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω ότι το αυριανό θα μου δημιουργήσει παραπάνω πίεση. Γνωρίζουμε όλοι ότι ο τελικός είναι αύριο και έφτασαν εδώ οι δύο καλύτερες ομάδες. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

Ο Ίβιτς, αφού μοίρασε στη μέση τις πιθανότητες ("50-50"), "ξόρκισε" τους χαμένους τελικούς του παρελθόντος λέγοντας πως "εγώ δεν ήμουν εκεί" και άφησε στην άκρη τη διαιτησία ("δεν έχω να πω κάτι, θα νικήσει ο καλύτερος") υποστήριξε σε αγωνιστικό επίπεδο πως " έχουν μείνει μόνο λίγες ώρες για να ολοκληρώσουμε αυτό που δουλεύουμε όλο το χρόνο. Οι παίκτες μου είναι προετοιμασμένοι και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK