Πρέλεβιτς: "Στηρίζουμε την απόφαση του Σαββίδη, δεν κατεβαίνουμε στον επαναληπτικό "

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, εξερχόμενος από το ΔΣ του ΠΑΟΚ, αποκάλυψε πως υπάρχει στήριξη στην απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατέβει ο "Δικέφαλος" στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακο.

Πρέλεβιτς: "Στηρίζουμε την απόφαση του Σαββίδη, δεν κατεβαίνουμε στον επαναληπτικό "
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μεσημέρι της Πέμπτης (03/03) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Τούμπα μεταξύ των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της επιτροπής εορτασμού για τα 90 χρόνια (μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην Τούμπα οι Μίχελ, Πρέλεβιτς, Γεροντίδης, Παπαδόπουλος, Γκουερίνο, Αποστολίδης, Λυσαρίδης και η Γκοντσάρεβα) και επικυρώθηκε η απόφαση να μην "κατέβει" ο "Δικέφαλος" στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κατά την αποχώρησή του, ο Μπάνε Πρέλεβιτς που αποτελεί μέλος της επιτροπής του εορτασμού των 90 ετών του ΠΑΟΚ, είπε: "Όλοι έχετε ακούσει τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη. Η απόφαση είναι να υπάρχει απόλυτη στήριξη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει και όλη η οικογένεια (σ.σ. του ΠΑΟΚ) θα είναι πίσω του και θα τον στηρίζει".

Για το αν υπήρχε επικοινωνία με τον Σαββίδη: "Δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει επικοινωνία, όλα είναι συντονισμένα. Μετά το Δ.Σ. που είναι σε εξέλιξη, θα βγουν κι άλλα συμπεράσματα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα "κατέβει" στη ρεβάνς του Κυπέλλου: "Υπάρχει στήριξη σε αυτή την απόφαση του Σαββίδη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΑΒΒΙΔΗ: Να φύγει ο Μαρινάκης από το ελληνικό ποδόσφαιρο! (VIDEO)

Κυριάκος: "Παίρνει ειδικό πριμ όποιος σκύψει περισσότερο;"

Τζαβέλλας: "Διώχνουμε τον κόσμο από τα γήπεδο, είναι κρίμα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK