"Σκασμένοι" οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Διαβάστε για ποιο λόγο οι παίκτες του "Δικεφάλου" τα έχουν με τον Μάνταλο και γιατί πιστεύουν ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ναβάρο.

"Σκασμένοι" οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Αν δει κανείς σε ριπλέι το γκολ που πέτυχε ο Ναβάρο θα καταλάβει κατευθείαν ότι σωστά ο Μάνταλος παίρνει πίσω την απόφαση του και αναιρεί την υπόδειξη του δεύτερου βοηθού που έδειξε οφσάιντ. Μπορεί η μπάλα να φτάνει στα πόδια του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος είναι εκτεθειμένος, την πάσα, όμως, δε τη δέχεται από συμπαίκτη του, αλλά από προβολή του Αποστολόπουλου.

Το ίδιο παραδέχθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όμως, θεωρούν ότι το γκολ του Ναβάρο δεν έπρεπε να μετρήσει. Αυτό το ισχυρίζονται γιατί άκουσαν κάτι που κανείς δεν μπόρεσε να ακούσει από τη στιγμή που δε βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο. Όταν ο δεύτερος βοηθός σήκωσε τη σημαία του και ο Μάνταλος άμεσα σφύριξε το οφσάιντ, όλοι σταματήσαν με αποτέλεσμα ο επιθετικός του Αστέρα να πετύχει πολύ εύκολα το γκολ. Οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" είναι "σκασμένοι" με την απόφαση του διαιτητή να μετρήσει το γκολ, γιατί θεωρούν ότι είτε οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ, είτε ο Ιτάνζ θα αντιδρούσαν καλύτερα (αφού δε θα σταματούσαν αν δεν ακουγόταν σφύριγμα) και υπήρχε πιθανότητα να μη δεχθούν αυτό το γκολ που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς στις δύο ομάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK