Στέφενς: "Μας έκανε καλό η επίσκεψη των οπαδών"

O Χουμπ Στέφενς υποστήριξε ότι η επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση είχε θετικό πρόσημο για τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη-πρόκριση επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στέφενς: "Μας έκανε καλό η επίσκεψη των οπαδών"

"Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε με 3-0 και για το γεγονός ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα νέα πρόσωπα, για το ότι ξεκούρασα κάποιους παίκτες, για το γεγονός ότι πήρε χρόνο συμμετοχής ο Ινσαουράλδε, αλλά και γιατί πέτυχε δύο γκολ ο Κουλούρης", είπε αρχικά ο τεχνικός του "δικεφάλου".

Για τη συμμετοχή του Μπίμπρας Νάτχο στα γκολ είπε: "Βέβαια και είναι σημαντικός ο Νάτχο, αλλά όλοι είναι απαραίτητοι για αυτό το πλάνο, καθώς έχει μεγάλη σημασία για το πως ξεκινάμε το παιχνίδι από την άμυνα".

Ερωτηθείς αν έπαιξε ρόλο το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο πρώτο μέρος απάντησε: "Φυσικά έχει να κάνει με τον αντίπαλο, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο ήταν καλός. Είχα πει στους παίκτες ότι ξεκινάμε από το 0-0 και όχι από το 3-0. Όταν πετυχαίνεις ένα γκολ σε τέτοιου είδους παιχνίδι, είδατε ότι ο αντίπαλος έδειξε δεν μπορεί να αντιδράσει".

Αναφερόμενος στο ματς με την Μπενφίκα, ο Χουμπ Στέφενς είπε: "Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Έχω το μυαλό μου στο ματς της Κυριακής γιατί είναι το επόμενο ματς".

Στη συνέχεια σχολίασε την επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση: "Φυσικά γνωρίζω τι είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι έχει ομοιότητες με αυτούς της Σάλκε. Ήταν πολύ καλό για να πάρει η ομάδα το μήνυμα τι σκέφτονται εκείνοι. Την Κυριακή όμως δεν ήμουνα χαρούμενος. Αυτό που θέλω είναι να χτίζουμε το παιχνίδι μας από την άμυνα και να παίζουμε σε υψηλότερο τέμπο από τον αντίπαλο κάτι που δεν κάναμε με τον Παναθηναϊκό".

Για τον Χούσεν είπε: "Είχε κάποιες ενοχλήσεις, όπως και ο Μαντούρο. Ήθελα να βάλω και τον Πόζογλου, αλλά ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και προτίμησα να μην αγωνιστεί".

Για τον Ινσαουράλδε, τέλος, δήλωσε: "Το είπα ότι είμαι ευχαριστημένος γιατί παίξαμε καλά από την άμυνα. Φυσικά θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να κάνει το ίδιο και την Κυριακή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK