Στοχ: "Ευκαιρία να γράψουμε ιστορία"

O Μίροσλαβ Στοχ μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και για το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, πλέκοντας το εγκώμιο των οπαδών του ΠΑΟΚ για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην έδρα του "Δικεφάλου".

Στοχ: "Ευκαιρία να γράψουμε ιστορία"
stoch.jpg WWW.MOTIONTEAM.GR

Αναλυτικά όσα είπε και έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα sport.sme.sk:

Για την πρόκριση στον τελικό: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει κάποιο τρόπαιο εδώ και 11 χρόνια, πλέον είμαστε πολύ κοντά σε έναν και πρέπει να τον φέρουμε στη Θεσσαλονίκη. Όλη η πόλη ζει γι' αυτό το ποδοσφαιρικό γεγονός και εμείς πρέπει να ανταμείψουμε αυτούς τους ανθρώπους".

Για την ατμόσφαιρα στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: "Η ένταση αυτού του ντέρμπι ξεπέρασε κάθε άλλο που έχω παρακολουθήσει. Και στην Τουρκία υπάρχουν τέτοια παιχνίδια, αλλά αυτό τα ξεπέρασε. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί σε κάνουν να φρικάρεις (σ.σ. προφανώς δεν το εννοεί με κακή έννοια) και οι πυρσοί 'έκαψαν' όλο το γήπεδο".

Για την αποβολή του στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Η αποβολή μου στον πρώτο ημιτελικό δεν ήταν δίκαιη και στον Πειραιά ήθελαν να μας προκαλέσουν. Προσπάθησα να ξεχάσω την αποβολή μου στον πρώτο αγώνα".

Για το ότι είχε καλή απόδοση στο δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό: "Αυτό μου αρέσει. Αλλά θα ήμουν πιο ευτυχισμένος αν σκόραρα".

Για τον τελικό με τον Παναθηναικό: "Κάθε χρόνο γίνεται Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Δεν θα γίνει σε γήπεδο που είναι οικείο για τους δύο αντιπάλους. Τα εισιτήρια που θα μοιραστούν θα είναι ίσα. Εχουμε καλή συμπαράσταση από τους οπαδούς μας στα εκτός έδρας ματς, άρα δεν θα είναι κάτι διαφορετικό στον τελικό. Εχουμε την ευκαιρία να ξαναγράψουμε ιστορία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK