Τούντορ: "Ικανοποίησαν αυτοί που πήραν ευκαιρίες"

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια και πήραν ευκαιρίες στο ματς με τα Χανιά έμεινε ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος στάθηκε και στη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.

Τούντορ: "Ικανοποίησαν αυτοί που πήραν ευκαιρίες"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

Για το κέντρο του ΠΑΟΚ και αν είναι ικανοποιημένος: "Περίμενα να δω μια τέτοια εικόνα. Στην ουσία μαζί με τον Μυστακίδη, είχαμε τέσσερις παίκτες. Είδα πράγματα σε παίκτες μας που μας έδωσαν κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Μπράβο στα παιδιά, ήταν ένα σημαντικό ματς για να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον σημαντικό αγώνα με τον Πανιώνιο".

Για το ότι έπαιξαν πολλοί παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής: "Είπα στα παιδιά που δεν έπαιζαν πολύ πως πρέπει να με πιέσουν για να πάρουν ευκαιρίες και η αλήθεια είναι πως ικανοποίησαν".

Για τον Τσίμιροτ: "Ήταν απώλεια (σ.σ. εννοεί επειδή είχε τραυματιστεί τον Αύγουστο), παρά το γεγονός ότι δεν τον είχαμε δει πολύ. Είδα ενδιαφέροντα πράγματα από αυτόν".

Για τον Αντονις: "Είμαι ικανοποιημένος και από εκείνον. Είναι και άτυχος γιατί στη θέση του υπάρχουν 8-9 ποδοσφαιριστές για θέσεις 2-3 παικτών σε κάθε ματς. Ωστόσο παρ' ότι προέρχεται από ενα πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, είδα πολύ σημαντικά πράγματα και από αυτόν και μπορώ να τον υπολογίζω για τα υπόλοιπα ματς".

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το 1-0: "Πρέπει να παραδεχτούμε πως είχαμε μια διαφορά μεταξύ των ομάδων".

Για την παρουσία του Σάμπο: "Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν και τα γκολ του. Ξέραμε πως είναι ποιοτικός παίκτης. Ξέραμε τα στοιχεία του, τα ποδοσφαιρικά. Κάποιες φορές παρ' ότι ξέρεις την ποιότητα ενός παίκτη, αυτός θέλει χρόνο. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γι' αυτόν".

Για την καλή απόδοση πολλών παικτών: "Χωρίς να έχω διάθεση υποτίμησης της ομάδας, παίζαμε με μια ομάδα Β' Εθνικής. Έχουμε ένα σημαντικό ματς την Κυριακή και όλα αυτά που δείξαμε, πρέπει να τα δείξουμε και στον αγώνα πρωταθλήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χανιά-ΠΑΟΚ 2-6

News 24/7

24MEDIA NETWORK